(sm2) کلا با این طرب انگیز حال نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) کلا با این طرب انگیز حال نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فکر ِ تاریکی وُ این ویرانی
بی خبر آمد تا با دل من
قصه ها ساز کنم پنهانی
(sm50)
چند ماهه یه آهنگ درس حسابی نیومده (sm3)
مسلخ و امید داشتیم که اونم نشد (sm74)
دسته جمعی ریدن (sm3)نقل قول:
امیر تو سایت بخش موسقی فیلم هست
موسیقی فیلم های تلوزیون
میخوام دانلود کنم
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کنیم ببینیم چیکار کرده باهاش(sm120)
اگر میخواهید ببینید مصاحبهکننده در یک گفتوگو چطور تحقیر میشود، این گفتوگو را ببینید. همان کاری که با امثال سحر قریشی کرد، اینجا سر خودش آمد. مصاحبهشونده انداختش به غلط کردن، که بگوید: غلط کردم. و راست هم میگوید. با چنین اعجوبهای نمیشود راحت درافتاد. با یک موجود جالب بسیار تیزهوش، و آن حالت یله دادن آخوندی، نحوهی تکلم آخوندی و ژست خونسردی و اعتمادبهنفس آخوندیاش نمیشود به راحتی درافتاد. شهرام جزایری، رضا رشیدپور را له و لورده و ناکاوت کرد.
لیلی نیکونظر
کسی میدونه اگه بخوای یه سایت بزنی چقدر پول میخواد اولش؟بعد مایانه باید چقدر خرجش کرد؟درامدش از کجا تامین میشه؟با تچکر(sm176)
سلام ملی جون خوبی خانومی مشتاق دیدار (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]