سلام مینا جون..قربان شما..شما خوبی؟کم پیدایی چرا؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مینا جون..قربان شما..شما خوبی؟کم پیدایی چرا؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم عزیزم زیر سایه دوستان هستیم خدمتتون(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تایپیک با جنبه ها فعالیت داشتم (به واسطه ذات شیطنت طلبم )(sm59)که اونم یه چند ماهی هست کمرنگ شده ولی کما بیش میام و یه سر میزنم و نمی بینمتونو میرم دلم برای اون روزا تنگ شده تو هم نیستی چه میکنی ؟(sm19)
به رسم ادب یه سلامی کنم خدمت دوستای عزیز این تایپیک و خسته نباشید خدمت امیر عزیز(sm176)
«کجایی» – تک آهنگ
ترانه سرا: حسین صفا
آهنگساز: محسن چاوشی
تنظیم: یهروز صفاریان
(sm2)
نقل قول:
خیلی هم خوب برای شیطنت ذاتتون(sm120) اره اون روزا خیلی خوب بود..الان نوبت نسل جدید بارانه که اونم جای ما خانوما بینشون نیست(sm120)منم هستم زیر سایتون نفسی میاد و میره..شب البوم محسن بچه های قدیم میان اینجا باشی میبینیشون(sm120)
امشب؟(sm77) وای یادش بخیر سر آلبوم قبلی چقدر خندیدم از دست بچه های باران (sm120) ممنون که گفتی حتما میام هم فاله هم تماشا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب نه شب البومنقل قول:
امشب اگه میومد که الان سایت داشت میترکید..(sm120)احتمالا بهمن احتمال بیشترم بعد عید هنوز معلوم نیستنقل قول:
اها ممنون الی جان فکر کردم امشبه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم امشبه من از غافله عقب موندم (sm30)نقل قول: