تاریخ انتشار تاخیر خورده اعصاب چاوشیست جماعت خورده (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاریخ انتشار تاخیر خورده اعصاب چاوشیست جماعت خورده (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا.اسکل کردن مارو؟(sm98)تاریخ نگن خب(sm98)
باز خوبه تاخیر خورده - اگه مثل من میرفتید آلبوم رو بگیرید بعد میگفتن ماشین پخش خراب شده نیومده چی میخواستی بگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریم ... (sm43)
هفته ی دیگه میاد ! مطمئنم (sm132)
هر روز توی نقش یه آدم جدیدم
یه عمر آزرگاره تغییر چهره میدم ... (sm118)
شیطون می گه حقوق چند ماه رو ببرم بدم به یه همچین چیزی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومو بد جایی بصورت فیزیکی میفروشن؟مث دیجی دوتا برام بفرستن؟
راس میگه دیگه باووو فقط یه ترکش خوب بود اونم توریست چنان اش دهن سوزی نبود(sm70)
من که از همش راضی بودم - درسته زیاد پیشرفتی نداشته ولی خب همین که حداقل رو به عقب هم نرفته خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]