(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به حرفای ایوبی من فکر کنم نسل شادمهر حرفش درست تر باشه
بچه ها البوم مهر یا ابان ماه میاد
پیش بینی من اینه
بهش گفتم بره درست حسابی خبر بگیره
خبری نیست ... فقط دو سه هفته ی دیگه کنسرت داره ! همین
به هر حال کاری بود که از دست من بر میومد .. حالا درست بودنش رو نمیدونم .. گفتم بگم که گفته باشم
احسان به نظرت البوم اماده س؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن ... من مطمئنم تو 2016 میاد اگه اتفاقی نیقته ! احتمالاً نوامبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا لفتش میدن
دارن چراغ خاموش جلو میرن ... اگه کامینگ سون بزنن ملت میریزن هر روز میگن چی شد پس و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)آره خداییش همه میرسند کامینگ سون بزنند چون شادمهریا بعدش دهنشون آسفالت میکنند(sm30)نقل قول: