[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال بعد جزیره (sm173)
خوزه من یو
پپ سیتی
سیمئونه یا کنته چلسی
کلوپ لیورپول
ونگر همچنان ارسنال (sm2)
شوخی وحشتناک علی کریمی با خبرنگار+عکس
(sm2)
حسین الان ظاهر میشه : پپ مربی بزرگی نیست (sm2) ینی پارسال هزار صفحه تاپیک جام جهانی رفتیم ولی قانع نشد (sm2) بیاد جزیره من بهش ثابت کنم مربی بزرگیه دیگه هیچی نمیخوام (sm120) البته ممکنه نتیجه نگیره (sm2)
رامین خیلی فسیل شدیا جدیدن (sm120)
فوق العادست انصافا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزیره چه لیگی بشه اونوقت پپ سیموینه کلوپ ...(sm120)
به من بود پپ رو ترجیح میدادم خسته شدیم از مربی دفاعی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ببینم دیگه کیه که الکلاسیکو ببینه هر هفته یه دونه بهترشو اینجا داریم (sm59)
نه باو دیگه چی فرض کردی منو ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری سایتا بخش گذشته ها دارن هر روز یه عکس و خبر قدیمی و خاطره انگیز میزنن (sm120) ... من خودم خوشم میاد میزارم بقیه هم ببینین (sm120)
کلاسیکو که یکی از پر بیننده ترین رویدادهای ورزشیه (sm111) ولی اگه بنیتز بازم بخواد جانشین مورینیو بشه اینبار بیاد چلسی قول میدم بازیاشو از دست ندم (sm59)نقل قول:
شهرم ناظری - یار مرا ... (sm50)