اصلا... از BitLocker خود ویندوز استفاده کنم بهترـه یا از برنامه؟ (sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا... از BitLocker خود ویندوز استفاده کنم بهترـه یا از برنامه؟ (sm29)
احمــــــــــد؟ (sm134) خوبی؟ (sm19) نیستی مرد...
فدات دادا ، کم حوصله شدم ، بیشتر سعی میکنم با فیلم و سریال خودمو مشغول کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کنم آیا ؟×نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من میخونم (sm128)
باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جون یه دلیل یافتم عسل رو به منزل دعوت کنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود ویندوز خیلی بهتره و امنتش بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فکر کنم یخورده مشکل سازه
مثلا واسه بازکردن فایل تو نرم افزارهای دیگه
من یه بار استفاده کردم پشیمون شدم
لامصب یادت بره دیگه بیچاره ت میکنه
آقا من بی خونم (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی ممر فدات بشه (sm81) بیا خودم میبرمت شکلات گلاسه میدم جیگرت حال بیاد (sm59)نقل قول:
ای بابا... این روزا کی حوصله داره که تو دومیش باشی دادا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو بگونقل قول:
این ممد 68 کو گلابی ؟!
گل اولو زدیم (sm59)