این از آهنگ قبلی قشنگ تره به نظرم کارشم بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این از آهنگ قبلی قشنگ تره به نظرم کارشم بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی نظری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm23)نقل قول:
هادی نظر نده بوزینه ..
عجب اوشگولیه از خودشم کپی میکنه ..
خیلی شبیه آهنگ قبلیه ..
انگار یه آهنگ رو به دو بخش تقسیم کرده
صدای خواننده هم که ... (sm3)
زر نزن برو پست قبلی حرفاشو تایید کردم .. در حالی که شبیه سوژه ست ولی یه کم بهتره از اونه . (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Al is hasod
repieat new sirvan
صدا که نداره اصن ولی مشخصه پول دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامی میخوند خوب در میومد ولی در کل ملودی فسیله (sm120)
داره یه فضای خاصی کار می کنه - میکسش باعث میشه انطوری فکر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این کپی نمیکن اوشکول - میگن استایل
خیلیا تو دنیا همینطورن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من کپیه من دوس ندارم آهنگا شبیه به هم باشن ..
perfect comment my friendنقل قول:
نوشته اصلی توسط mra_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذارین من گوش کنم نظر تخصصیمو اعلام کنم
فردا جنیفر لوپز تو کنسرتش میگه عکس به شرط لخت شدن
(sm2)خب حالا بگین اهنگ قبلیش چی بود
(sm54)چرا تنظیماش از یجایی به بعد شبیه هم میشه جای موسیقی الکترونیک گیتار انداخته همون ریتمو
الی خوب اومدی ..
ممر عچقم بپر روش .. :l
(sm2)
چرا رادیو جوات دیوث جدیدا 256 ریپ می کنه ؟ (sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلش کجاست (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تا بوده 256 بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه الان یک ساله 320 میزاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا تو مشکل داری ..
به این میگی پرفکت ..
بعد از من تشکر میکنی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم گلشیفته اومد با باندراس .. :l
Finding Altamira 2016
چقد صدای سیامک عباسی تو اوج شخمی و داغونه (sm2)
کارت واقعا درسته (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)دیوث ادیت نکن
همون اسکن حال و هوا سی دی و منگه وسطش رو بیشتر از دیجیتال دوست دارم (sm59)نقل قول:
چه کردی با خودت ؟ (sm25)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dogville.2003.1080p.WEB-DL.FardaDownload
2 ثانیه زیرنویسش مشکل داش دستی هماهنگ کردم .. :l
همینو کم داشتیم زینویس هماهنگ کنیم .. :l
برای فیلمای قدیمی خوبه یه موقع هماهگ نباشه ..
دیوث چرا جواب پیامم رو تو تلگرام ندادی ؟نقل قول:
هماهنگ با پلیر نمیگما ..
با نرم افزار میزنی تو سه سوت مثلا میگی 2 ثانیه برو جلو یا عقب کلا همه رو سینک میکنه .. :l
نقل قول:
ها !?؟!
من برم حموم ..
چیز خر !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !m?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو فرستادم چند روز پیش
r a s o o l !, [۰۲.۰۹.۱۶ ۲۳:۴۸]
سینجول جون
r a s o o l !, [۰۲.۰۹.۱۶ ۲۳:۴۸]
سلام خوبی ?
R a s o o l !, [۰۲.۰۹.۱۶ ۲۳:۴۸]
یه سوالی داشتم !
R a s o o l !, [۰۲.۰۹.۱۶ ۲۳:۴۹]
دوستم گوشی آیفون اش رو آپدیت کرده خراب شده دیگه بالا نمیاد
r a s o o l !, [۰۲.۰۹.۱۶ ۲۳:۴۹]
مشکلش چیه ?
دیوث اول جواب منو بده نمیخواد دست به گلنار بشی حالا (sm2)