فوتبال 120
نمایش نسخه قابل چاپ
فوتبال 120
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
امام جمعه میاندورود در اعتراض به فاجعه جده از سفر حج انصراف داد
بدجور ترسیدن (sm30)
(sm2)
والا اکبر بره تا خود پادشاهشون در خطره تجاوزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)امیر توقع داره همه کارا رو من بکنم بعد در اخر فقط نبر بزنه سر در سایت
دوباره اینو آورد بالا (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
Meat Loaf - I'd Do Anything for Love (sm50)
(sm155)(sm70)(sm155)
روزی 5 تا میره ؟نقل قول:
در جنگ مغموم دیوانه ها
آوار معصوم این خانه ها
در پشت لرز لب سرخ من
یک بوسه را با تو آتش زدن
رویای بیهوده ی بوسه ها
ماهی شدن پیش این کوسه ها
با سوز در سوگ تو سوختن
در حکم یک نعره لب دوختن
(sm1)
اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا
اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا...
(sm50)
آرام گریه کن
آرام نعره بزن
آرام نعره بزن
آرام گریه کن...
چه مرگته دل من !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن 2 تاتون سرویس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست 2تاتونم مرسی(sm10)
هدفونم به ما رفت. (sm9)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیدا موافقم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه نمیتونم شب موزیک گوش کنم و فیلم ببینم. (sm81) تا 3-4 صبح چه غلطی کنم! (sm178)
(sm2) برای اولین بار در ایران سفارش فلافل داغ به صورت انلاین (sm59)تحویل فوری درب منزل
(sm74)(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم صامت دان کن ببین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاشی ؟ تا آخر دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اسپیکر گوش بده تا با درکیونی بندازنت بیرون از خونه(sm2)نقل قول:
(sm10)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی سرعت نتم هم مزخرفه. (sm120) از الان شروع به دان کنم فردا صبح تموم میشه. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فیلم صامت خوب اگه در نظر داری معرفی کن بگیرم.(sm10) اینجور موقع ها بدرد میخوره.(sm120)
با سریالش خیلی حال نکردم اما تا اخر فصل 6 رو به خاطر همین پاتریک جین دیدم .. خیلی ازش خوشم میاد..اصن اون لبخندش منو مرده(sm120)نقل قول:
فصل 7 اخرین فصلشه دیگه... 2.3 قسمت اول رو دیدم.. بقیشم دانلود میکنم میبینم به زودی
تو تا اخرشو دیدی؟به نظرت قسمت اخرشو که عروسیشونه دانلود کنم و ببینم ضرر میکنم؟اون 10/12 قسمت رو نبینم؟(sm51)
چو گیم آف ترون نباشد تن من مباد (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مختص احسانِ. (sm120)
محرک بیرونی خاص طرف؟(sm98) اون چیزی که خاصش میکنه منو توایمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درکیونی خوردن از منزل، مختص احسانِ(sm2)نقل قول:
تو از والدین درکیونی خواهی خورد(sm2)
(sm2)نقل قول:
امشب مهمون نداشتی؟! زودتر از موعد اومدی! (sm2)
شخصیتش خیلی کشش داره (sm120)نقل قول:
نه من تازه فصل اولم (sm120)
امشب بیرون بودیم با اقوام.. ساعت 11 برگشتم خونه.. دیگه جات خالی(sm120)نقل قول:
انشالله همیشه به گردش! (sm10)(sm120)نقل قول:
ولی از اون سریالا نیست که کشش داشته باشه... 6 فصل رو کامل گرفته بودم.. خیلی جاها خواستم ندیده بزنم کلا پاکش کنم اما جین خیلی خوبه(sm120)به قول تو دوست داشتنیه(sm120)نقل قول:
حالا بشین ببین انشالله که خوشت بیاد.. خوبیشم اینه که میدونی این سریال تموم شدست.. دیگه کنسل و صبر برای اومدن فصل بعد و اینا خبری نیست(sm70)
(sm127)نقل قول:
توام برو مکه ی دوری بزن.. هم حاجی میشی هم میری گردش(sm2)
اصلش همون قضیه خودشه و داستانای اضافی زیاد دارهنقل قول:
زیادی طولانیه
ما را به نیمه ی پر لیوان چکار
البته شورت خانومت به کنار
حالا خوب نیست من از چیزایی که خوشم نیومد بگم (sm120) خودت ببین و لذت ببر(sm10)نقل قول:
دیوث.(sm2)نقل قول: