(sm2)
دیگه برم واقعاً . اینم روز تعطیل ما البته در محل کار آخر برج(sm2)
عصر مایل به شب خوش
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
دیگه برم واقعاً . اینم روز تعطیل ما البته در محل کار آخر برج(sm2)
عصر مایل به شب خوش
(sm2)
شب خوش
محسن خیلی لاشیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشم تقصیر محسن نیست. محسن بارها به اینا میگه تا کار قطعی نشده چیزی نگین. بعد یاغی کشتکار یا پارسال فرشاد حسامی در مورد خواب هی زرت و زرت مصاحبه میکردن. من از حسامی مصاحبه گرفتم گفت خواب رو ترکوندم و اینا. خواستم منتشر کنم مصاحبه رو ده دیقه قبل اینکه پستش کنم فهمیدم جمال فرد داره خواب رو تنظیم میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکتیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه یاغی هم فرت شد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجوز بگیره هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان جاداره به محسن بگم مگه ارجینی خار داشت (sm2)
کشتکار طفلک حذف شد مگه نه ؟؟؟ (sm74)(sm2)نقل قول: