میدونم رفیق گلم ، منم به شوخی گفتم دیگه عزیزم (sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونم رفیق گلم ، منم به شوخی گفتم دیگه عزیزم (sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید عاشق که بشی منتشر شد
آهنگی از آهنگ شمال قشنگتر (sm127)(sm127)
چرا اینقد یهویی
چرا پاک؟(sm77)
از آتش دل قشنگتره
قشنگترین تک آهنگ استاد معیننقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق که بشی سمت عذابی ، کابوس رسیدن به سرابی
معجزه ی خدا دوستت دارم (sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه از همدم که قشنگتر نیس کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از 10 .8میدم بهش
یا
دلم تنگته
جوووووووووووووووووووووووو وووووووووونم معین (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
مرسی مـــــَرد (sm127)
تو این آشفته بازار موسیقی
تو این همه درد و بدبختی
تو این همه خستگی و دشواری که همه تو زندگی داریم
یک نفر مثل استاد معین معین میاد و یک آهنگی میده تکرار نشدنی و بی نظیر که روح آدم نفسی تازه کنه
فقط و فقط میشه گفت معین معجزه ی خداست ، موسیقی بی معین میمیره ، احتیاجی به اثباتش هم نیست ...
"معین همان مردی که عشق را فریاد میزند"
(sm127)(sm127)(sm127)