اقايون اول آشنايى چنان سوالات فلسفى از زندگى از ادم ميپرسند
كه تو گوگل هم سرچ كنى فقط لايك ميزاره!!!!!!
ولى يه كم كه ميگذره فقط يه سوال دارند……
.
.
.
شام چى داريم؟؟؟؟ (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقايون اول آشنايى چنان سوالات فلسفى از زندگى از ادم ميپرسند
كه تو گوگل هم سرچ كنى فقط لايك ميزاره!!!!!!
ولى يه كم كه ميگذره فقط يه سوال دارند……
.
.
.
شام چى داريم؟؟؟؟ (sm30)
سمت راستی نفس منه ! عشق منه ! زندگی منه ! (sm81) درد و بلات بخوره تو سر خانم منشی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت راستی منو دیوونه کرده
به طرز عجیبی عاشقشم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) Mee Toنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا خوابشُ دیدی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو نمیکنم دستمو ، فعلا سیکرته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا امروز یه مشتری اومده بود مخازه ، یه شلوار بهش دادم پوشید بعد گفت یه سایز بزرگترشو میدی؟ گفتم باشه الان میدم ، رفتم دیدم اون رنگی که میخواست سایز بزرگترشو تموم کرده بودم ،همون سایزی که بهش داده بودمو یکی دیگه داشتم ، اونو دادم بهش گرفت پوشید اومد بیرون گفتم این سایز خوبه؟ گفت آره این شد ، این سایزش خوبه (sm2)
چقدرم راضی بود از سایزش (sm2)
داش در اینجا رو تخته کنیم بریم اونجا بهتره ؛ جوکاشون دسته اول ترن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی تیز بین که میگن اینه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی همه ی غذاها رو هم واردی تو ، میای گیلان فقط غذا میخوریا ، اصن فک نکنم وقت کنی بری بیرون بگردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو رو خدا بیا منو خمیرم بکن با این خیل سفارشاتت (sm172)
یه غذای محلی اصیل هست که بابام تعریف میکنه بچه بودن میخوردن به اسم هاچین پلا ؛ به صرف این غذا مهمونت کنم خوبه؟ (sm70)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا کم حرف شدی ، ما دوست داریما مشتی (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا با من همتو کردی آخه؟ (sm2)
دمت گــــــــــــــــرمنقل قول:
1318 مگا بایت داری(sm2)
بعد مثلن خانوما اومدن ورزشگاه والیبال ببینن ،
در جواب آبشاری که تبدیل به امتیاز نشده و همه گفتن واااای،
چی میخان بگن؟؟؟!!!...
(sm2)نقل قول:
تورا دوست دارم ヅ
.
.
.
نه بخاطر ادبت ヅ
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
...
.
.
.
.
بخاطر عقبت ヅ ヅ ヅ
اینم یه پست عاشقانه ...واس اونایی ک عقبشون از ادبشون قشنگ تره
دهنت سرویس (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد نفهم بوده یارو ینی خودش ندید سایزشُ؟ (sm2)
در این لحظه پی بردم که چه عادت خوبی دارم تا با چش خودم سایز رو نبینم نمیپوشم (sm120)
یادم انداختی باز برم ببینم کامنت جدید چه خبر (sm2)نقل قول:
داش در اینجا رو تخته کنیم بریم اونجا بهتره ؛ جوکاشون دسته اول ترن (sm2)
خودمم حواسم بود سانسور نکردم (sm70)نقل قول:
ینی تیز بین که میگن اینه ها
بابام اینجاس... الان میشینه پای واتساپش دهن حجمُ بعله (sm2) به هیچ فیلم و عکسی نه نمیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصابت خورد میشه غلط هات هم زیاد میشه ها(sm2)نقل قول:
یه روز رفتم گزینش,هرچی سوال دینی پرسیدن بلد نبودم طرف عصبانی شدگفت:بابا فاتحه که بلدی بخونی؟ گفتم:بععله ما 5شنبه ها میریم سر مزار، طرف گفت خدارو شکر بخون،با صدای یواش گفتم :پسپسپس خدا بیامرزش،
باور کنین یارو هنوز دنبالمه,,منم از ترس تو سطل آشغالم صدای آشغال در میارم!! :|
میفهمی بازار خرابه خرااااب (sm2)نقل قول:
خوشبختانه ندید ، انقدر بدم میاد از عادمایی که سایزو نگاه میکنن ، بگیر بپوش بخر بره دیگه (sm70)
کوکب خانم زن کدبانو و با سليقه اي بود.روزي در خانه تنها نشسته بود که عده اي مهمان سرزده به خانه او آمده و در زدند. کوکب خانم که حوصله سرخر نداشت در را باز نکرد تا آنها بروند. ولي مهمانانش از اون کـــ.ونده پرروهاي چترباز بودند و رفتند در ماشينشان قايم شدند. نصفه شب وقتي دوس پسر حشــ.ري کوکب خانم درزد و کوکب در را باز کرد مهمانانش آنها را خفت کرده و دوس پسرش را خشک خشک کرده و بيرون انداختند. بعد هم کوکب خانم را به يازده روش سامورايي و هفت روش محاسباتي گــ.اييدند و مجبورش کردند با کــ.ون پاره برايشان لازانيا و جوجه کباب و دسر و بستني درست کند. بعد خوردن شام هم يه دور ديگه کــ.ون کوکب خانم گذاشتند تا يادش بماند که پيچاندن کار زشتي است.
نتيجه: مهمان حبيب خداست!
دخـتـرہ پـسـت گـذاشـتـہ
عـشـق درد دارد...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
☜خـب عـزیـزم نـرو خـونـشـون :|
پس خوش به حال من بابام واتساپ و ... نداره وگرنه شب تا صب باهاش دعوا داشتم (sm2)نقل قول:
برو چهار خط نماز شکر بجا بیار و زود بیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط به خاطر غذاهاش میام رشت چی فکر کردی (sm121) اصن چین پلا ندارید : ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فرار کنم بهتره انگار(sm155) مهم اینه همت کردم با تو زرد شمالی =)) از تو مایه گذاشتماآآآآ (sm30)(sm30)(sm30)
شب همگی خوش (sm27)
و آنگاه که خداوند به مرغ بال را داد.
ومرغ گفت پرواز کنم ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
و فرشتگان گفتند.
نه الاغ بال واسه مزه عرقه .
چهار خط کمه خدایینقل قول:
الان میرم پنج خط میخونم میام(sm2)
هر وقتا ومدی رشت روزه بگیر ، انقده روزه بهت میاد (sm2)نقل قول:
انقده چهرت نورانی میشه وقتی روزه میگیری ، حالا چندتا حدیث داریم در این رابطه که سر وقتش برات ول میدم بیرون (sm70)
خیلی ممنون از مایه گذاشتنت (sm10)
شبت آروم آزاده جان (sm176)
1000درصد باهاش موافقم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سریا هستن هرررررررررررررچی سرشون بیاد حقشونِ بس که احــــــــــــــــمقن...
فقط دردم اینه که مام داریم پاسوزِ اونا میشیم (sm50)(sm50)(sm50)
زنه از شوهرش می پرسه : صبحونه می خوری ؟ مرد : یه بوس بده جای صبحونه !
مرد ظهر برمیگرده خونه .
زن : ناهار می خوری ؟
مرد : ســ.ینه - تو بده بخورم جای ناهار
شب مرد میاد خونه می بینه زنش از پله ها میره بالا از نرده سر می خوره پایین !
مرد میگه : چی کار می کنی ؟
زن : دارم شامت رو گرم می کنم !
هی وای من(sm50)نقل قول:
ای بابا ای بابا ... (sm50)نقل قول:
میفهمم... ابتکار عملت حرف نداشت... دست مریزاد (sm2)نقل قول:
توصیه پزشکی
قبل ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﺮﻳﺪ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺩﻭﺗﺎ ﺣﺒﻪ ﺳﻴﺮ ﺑﻨﺪﺍﺯﻳﺪ ﺑﺎﻻ...
ﺍﺯ ﻋﺬﺍب ﭘﻮﻟﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﭘﺰﺷﻜﻪ ﻣﻴﺪﻳﺪ ﻛﻢ میکنه
(sm2)نقل قول:
یاد یه جک دیگه افتادم (sm2)
صابر یه سایت فیلم معرفی کن بزاریم دانلود لیستم خالیه(sm25)
4دفه بگی ببینی کار خودشو میکنه بیخیال میشی... چقدر حرص خوردیم که پدر من همه از یه نت استفاده میکنیم چرا کلیپ میبینی واسه ما هم میفرستی که باز دانلود کنیم خب صدامون بزن بیایم تو گوشی خودت نشون بده (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
محکم تر پُک بزنید (sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
پ.ن:این پست برای افراد مریض قلبی مناسب نمیباشد(sm2)(sm51)
عکسهای کلی م.مه رو چندبعدی ببین وحال کن..!
3D
آره چند بار (sm81)نقل قول:
جوون تر که بودم ... (sm1)