تو داروخونه بودم یکی اومد درجه تب میخواست، فروشنده گفت دیجیتالیشو دارم که در صورت تب بالا زنگ میزنه.
.
.
.
.
به ریشای ابوبکر البغدادی قسم
برگشت گفت به گوشیم زنگ میزنه یا به تلفن خونمون...?!?!
خدایا این دلخوشیارو ازما نگیر
نمایش نسخه قابل چاپ
تو داروخونه بودم یکی اومد درجه تب میخواست، فروشنده گفت دیجیتالیشو دارم که در صورت تب بالا زنگ میزنه.
.
.
.
.
به ریشای ابوبکر البغدادی قسم
برگشت گفت به گوشیم زنگ میزنه یا به تلفن خونمون...?!?!
خدایا این دلخوشیارو ازما نگیر
اگر كوسه ها آدم بودند، در قلمروشان بي ترديد مذهبي هم وجود داشت
كه به ماهي ها مي آموخت: "زندگي واقعي در شكم كوسه ها آغاز مي شود".
" برتولت برشت "
ﺻﻮﺭﺗﯽ ﺑﺬﺍﺭ
ﺻﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﺭﺕﯾ� �ﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯽ !!!
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﺧﺘﺮ ﺧﻮﺍﺟﻪ ﻧﺼﯿﺮﺍﻟﺪﯾﻦ ﻃﻮﺳﯽ ﻣﻮﻗﻊ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻥ ﻓﺎﻣﯿﻠﺶ !!
غمگینم...
چونان پیرزنی که آخرین سربازی که از جنگ برمیگردد ،
پسرش نیست.
مایاکوفسکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﻢ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﭼﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢﮐــــ/ﺎﻧﺪﻭﻡﺑﺎﺑﺎﺑﺰﺭﮔﺖ ﭘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻩ
ﻣﯿﮕﻢ ﺍﯼ ﺷﯿﻄﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻥﺳــــ/ﮑﺲﻭﺣﺸﯽ ﺩﺍﺷﺘﯿﻨﺎ
ﯾﮑﯽ ﺯﺩ ﺗﻮﯼ ﮔﻮﺷﻢ ﮔﻔﺖﮐـــــ/ﺎﻧﺪﻭﻡﭘﺎﺵ
ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﺗﺎﻧﺪﻭﻡ ﺑﻮﺩﻩ :|
تو سونا یکی رو آلتش خالکوبی کرده بود (ش ن)!!
ازش میپرسن این چیه ؟ معنيش چيه ؟
میگه بزار راستش کنم ، اسم عشقمه "شهین"
بغلش نوید نشسته بود اونم نوشته بود(ش ن)
ازش میپرسن واسه توام اسم عشقته!!؟
میگه نه بزار راستش کنم!
میبینن نوشته:(شرکتِ بین المللی سرمایه گذاری و بورسِ بهادار محصولاتِ نفتی و پتروشیمی و صنعتى فلات قاره آبودان)
فامیل: آقای مجری امروز قراره واسه این بچه برم خواستگاری
مجری: چی!؟ این که بچه س...
فامیل: من نصف این بودم زن گرفتم! این که دیگه لندهوری شده واسه خودش!!
مجری: آخه این نه درس خونده،نه کار داره...
بچه: نه کیف کرده!
فامیل: شما مگه تلوزیون نمیبینی؟ همش میگن مهم تفاهمه
مجری: آخه این بچه اصلاٌ میفهمه تفاهم ینی چی؟
فامیل: بله که میفهمه خودم بهش یاد دادم،تازه خیلی چیزای دیگه هم بلده،بابایی اونایی که دیروز بهت یاد دادمو بگو به آقای مجری...
بچه: نهادینه سازی صرفه جویی در مصرف آب،مبارزه با ترویج فرهنگ غربی،مذاکرات پنج بعلاوه یک
مجری: ینی چون چارتا کلمه قلمبه سلمبه یاد گرفته دیگه وقت زن گرفتنشه؟
فامیل: آقای مجری زن گرفتن که چیزی نیس ...
.
مردم با همین چارتا کلمه وزیر میشن ...................!
ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪین ! ﺑﺴﺘین ؟
ﺣﺎﻻ ﺑﺎﺯ ﮐنین ! ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩین ؟
چقدر طول کشید؟
تا همینقدر هم نمیتونم دوریتونو تحمل کنم . . .
# نوید
# مجتبی
# دانیال
# و دوستایی که همیشه هستن اینجا ولی با ما نیستن
پسره پست گذاشته:
ﺗﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﺎ ﺩﻧﺒﺎﻟﺖ ﻣﯿﮕﺸﺘﻢ,
ﺯﻳﺮﻩ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﭘﯿﺪﺍﺕ ﮐﺮﺩﻡ…!
دوس دخترشم زیرش کامنت گذاشته:
غریبه نیست پسرعموته…!! :|
ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﻧﺶ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻩ ....
ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﭘﺴﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ !!!!....
ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻨﻢ ﺩﻟﻢ " ﭘﺴﺮ " ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ !!!!....
ﺗﻮﺭﻭ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﻣﻦ..:))))
دانیال(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm175)(sm175)(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط میترسم به جرم لامپ گرفته باشنش ، نکنه میخواسته با لامپ ویدیو هپی درست کنه گرفته باشنش (sm74)
از سری پست های کوله باری از تجربه .
برای باز کردن لنگهای مرغ های یخ زده شده و دختر های مخ نزده شده از زور فشار و قدرت مردانگیتون استفاده نکنید که هر دو به گا خواهند رفت .
.
.
.
فقط کافیست آنها رو کمی هات و گرم کنید . هر دو خودشون لنگاشون رو باز میکنند .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر شما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا واقعا اگه پستای خیلی خیلی خفن نه س// کسی البته
بذاریم پیگیری میکنن؟؟ ؟؟
عزیز مایی (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا دیگه خعلی جدی گرفتیا
اگه اونجوری باشه من الان سه ساله تو سایتای مختلف تو همین زمینه جوک گذاشتن فعالیت میکنم ، 3 بار اعدام محکوم میشم که (sm2)
میدونی چقدر تالار گفتگو هست که تو همشونم همین جکا میاد یا صحبتا سکـــ/سیه ، اونجوری باید همه رو بگیرن ؛ فیسبوکو بگووووو ، پره ، نصف ملت باس بیفتن زندون (sm70)
ولی خارج از شوخی ، تو این مملکت تنها چیزی که باهاش کار دارن بحثای سیــــ/اسی هستش ، دیگه هر کاری کردی مهم نیست فقط سیـــــ/اسی نباش (sm50)
آخی ، چشمون به جمالت روشن شد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا اویــــ/ن چه خبر؟
دانیال اونجا حالش خوبه؟
چند روز مرخصی گرفتی؟ (sm2)
من موندم حضرت سلیمان به مورچه چی داشته بگه ؟
به جز اینکه هر دفعه رد میشده بگه : خدا قوت !!!
ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ : ﺍﮔﻪ ﺧﺎﻟه ت ﺯﻧﮓ ﺯﺩ، ﮔﻮﺷﯿﻮ ﺑﺮ ﻧﺪﺍﺭ!
ﻣﻦ : ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ : آﺧﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺧﺒﺮ ﻣﺮﮒ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺷﻮﻫﺮﺷﻮ ﺑﺪﻩ!
ﻣﻦ : ﺧﻮﺏ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﯽ ﺩﺍﺷﺖ؟
ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ :ﺍﺧﻪ ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻧﯿﺴﺘﻢ، ﺍﮔﻪ ﺑﻔﻬﻤﻢ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ
ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺮﻡ ﻋﺮﻭﺳﯽ!!!
عاقا این تبلیغ وش اکسترا رو دیدین؟؟
یعنی بهتر از این نمیشه همسایتو خارو خفیف کنی!!
اول میگه:
ببینم این لباسای من نیست که داری برمیداری؟ (یعنی خنگی)
بعدش میگه:
به نظرت تمیزیشو بوش فرق نداره؟ (یعنی تو کثیف و بدبویی)
بعدش میگه:
اینو بهت میدم(یعنی گدایی)
بعدش میگه :
به شرط اینکه قول بدی دیگه لباسای منو برنداری.(یعنی دزدی)ا
باتشکر از پوست کلفت همسایه...!!!
قرائتي :
دختر خوب دختريه که با هیچ پسری دوست، چی ؟ نشه !!
دوست شد چی ؟ خونه پسره نِرِه !!
خونه پسره رفت چی ؟ بوس نِدِه !!
بوس داد چی ؟... يه صلوات بفرستيد
قدیما همه گل کوچیک بازی می کردن، الان هر جا می ری، ملت دارن والیبال بازی می کنن... خدا اون روز رو نیاره که تیم ملی شمشیربازی یا بوکس مون شاخ بشه!
همه مون تو بچگی رفتیم جلو پنکه گفتیم آآآآآآآآآآآ؛ ولی فقط شهرام شکوهی ازش پول درآورد!
دیدید بعضی سایت های دانلود خارجکی، می گن اگه عضونیستی یک دقیقه باید صبر کنی؟ این خارجیا آخه چرا اینقدر ساده لوح هستن؟ ما فقط برای بالا اومدن همین یک پیج نیم ساعت منتظریم، اون یک دقیقه جزو سریع ترین فرآیندهای اینترنتی ماست! ما زندگیمونو باختیم، ما رو از یک دقیقه می ترسونید آخه؟؟؟
مُوتور موُخام چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ایا شخصی تقاضا موتور سیکلت دارد؟
خیر،ابراز علاقه یک مشهدی به عشقش(من تو را میخواهم).
ﺟﺎﺳﺘﯿﻦ ﺑﯿﺒﺮ ﻫﺮﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ 5 ﺗﺎ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﺗﻮ ﻭﺭﻃﻪ ﻫﻨﺮ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ ﺗﺘﻠﻮ ﻫﻢ
ﻫﺮ ﺷﺐ ﭘﺴﺖ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﻋﺎﺟﻘﺘﻮﻧﻢ ﺟﯿﺠﻼ ﺑﻮﺱ ﺑﻮﺱ :|
ﺍﻭﻧﺎ ﮐ /ﻮﻧﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﺎﻡ ﮐ/ ﻮﻧﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ
موضوع انشاء: ماه محرم
.
.
.
بنام خدا
محرم خیلی خوب است، ما محرم را دوست داریم
..
دوستم پوسترهای خواننده هاي معروف را از بساطش جمع می کند
و آخرین ورژن پوسترهای علی اکبر و حضرت عباس را در بساطش پهن می کند
..
نوید هر شب با دوست دخترش به هیئت می آیند چون فقط این روزها اجازه میدهند دوست دخترش تا آخر شب بیرون باشد !
..
قدرت سامورایی، شب ها در تکیه لخت می شود و میانداری می کند
[ و روزها مردم را لخت می کند و زورگیری]
..
آقای صولتی تا پایان اربعین تمام پاساژش را سیاه می کند
[ و تا آخر سال هم مشتری هایش را]
..
گلمکانی صاحب بزرگترین بنگاه ملک و ماشین شهر، يكماه تکیه راه می اندازد
و خودش در روز تاسوعا سر مردم گل می مالد..!
[و یازده ماه هم سرشان شیره]
..
جباری رییس شرکت لبنیات و شیر!
سی شب شیر صلواتی به خلق خدا می دهد
[و سیصد و سی و پنج روز هم با اضافه کردن آب, شیرشان را می دوشد]
..
حاج منصور مداح بعد از محرم یک خانه جدید میخرد
و بعد از یه ماه عزاداری یه سال به ریش مردم میخندد
..
ما هم پاتوقمان را از كافي شاپ ها به پشت دسته های عزاداری انتقال مي دهيم
پس نتیجه میگیریم محرم خـــــیلی خوب است
شبتون آروم (sm176)
حاجی جات خالی نباشه رفتم دانشگو(sm132)نقل قول:
الانم که در خدمت شمام(sm10)
غیبت صغری(sm171)
(sm70)(sm70)(sm70)(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازهفته دیگه با تاپیک مداحی در خدمتتون هستم(sm132)هفته دیگه این تاپیکم درش تخته میشه(sm176)
این چیزا هیچ ربطی به اصل محرم نداشت(sm54)نقل قول:
سرعت محدود کردنوشنم همین طوریه مثلا فقط تا سرعت 3 مگ میتونی سرعت داشته باشه بیشترشو باید پول بدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میخوام شرکت کنم(sm132)
نوکرتم (sm127)نقل قول:
خودتم خیلی خواستنی هستیـــــــــــ (sm19)
ضرس : (فرهنگ فارسی معین)(ض ) [ ع . ] (اِ.) دندان آسیا. ج . اضراس ، ضروس ؛ به ~ قاطع از روی یقین ،
« با کمال اطمینان »
املای صحیح ضرس قاطع :بعضی به اشتباه می نویسند ( ضرث ـ زرث ـ زرص ـ ... ) قاطع،اما صحیحشهست : ضرس قاطع
ضرس به تنهایی یعنی دندان آسیا
« به ضرس قاطع » یعنی « به یقین »
(sm2) کاری ـه که از دستم برمیاد (sm59)نقل قول: