اینجا هم خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا هم خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا از ممه ها رونمایی نمیکنه (sm59)
- (sm50)
(sm3)3 ماه منو گذاشتی سرکار حلالت نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه یه چیزیم بدهکار شدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا برات نسازه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفرینت میکنم (sm50)
الحق که *****نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا معلوم میشه کی عقده ای ****
- (sm50)
(sm50)
- (sm74)
هیچی جز شعر شکستن قصه ی فردای من نیست(sm169)
(sm2)
دلبر و یار من تویی
بهر تو بود بود من
سوخته و لاغر تو در طلب گوهر تو
خنده من از گریه تلخ تر است (sm50)
کیونی چیرا میخند همش(sm169)
حالا شاید یه روز جدی جدی باشیم اونموقع کیونت میرها(sm169)
سوراخ درد داره
یارانی چی میگی سولاخ چیه درد چیه با کیستی وات د فاز؟(sm169)
تو با کی هستی
من با هادی کیونیم همش زیر پستام میخند.کسی با تو نیس عشقم تو سیگارتو کام بگیر(sm169)
منم با اون قرمساقم دیگه
میگم سوراخش درد میکنه هی میخنده که معلوم نشه
اورین(sm169)البت خودمم همش میخند نمیدونم چیرا بند نمیاد(sm169)
دست بگیر زیرش
(sm50)
برو بابا
دعوا چیه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخش اگه کیوسم خله.باش[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سیگار کام بگیر دلم تنگ شده همی زودی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از دست رفت
درد مارو درودیوار نمیفهمه واسه ی تنهایی خودم دلم میسوزه(sm50)
کیونی اومد
به کیریت(sm50)
تا بوده همین بوده
ای جان یه کار زنگ خورد
ما پیش سلامتی صابر و بارانیا هم زدم. فردا سلامتی موزن هم(sm50)
از اون کیونی از یه حرفش بدم اومد کار مگه عاره(sm50)
کلا از این دست ادما تا زرتی چیزی میشه هرچی که ازت میدونن سواستفاده میکنن(sm50)
(sm3)کونی تویی
به تو نخندیدم که کیو میگی کار مگه عاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]