(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشكل از سايته (sm89)
ندارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه . زنگ زدم با پشتيباني شاتل صحبت كردم خيلي كمكم كرد خير سرش همون كارائي رو كه خودم انجام ميدمو گفت پاك كردن cache . ميگه با يه مرورگر ديگهامتحان كردين گفتم بله . با يه سيستم ديگه چطور گفتم بله . يه ذره فكر كرده بعد ميگه پس الان برو به سايت اطلاع بده احتمالا مشكل از اونجاست . پيش خودم گفتم خسته نباشي واقعا خيلي كمك بزرگي بودي (sm77)
نقل قول:
نميدونم (sm67)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm74)(sm70)نقل قول:
این بود ارمان احمام تا جوان مردم نا امید کنی شکست عشقی بخوره(sm25)نقل قول: