از این جیزا به منم برسون یه دهن بخونبم (sm120)یکم بخندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از این جیزا به منم برسون یه دهن بخونبم (sm120)یکم بخندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم نرم افزاری استفاده ـم بشه... تمام فیلم و آهنگ های آرشیوی رو ریختم روی هارد... واسه استفاده هم یا با km فیلم باز میکنم یا با مدیاپلیر آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوم؟ چی میگی؟ خود ویندوز؟
انشالله که اوضاع بهبود پیدا کنه...نقل قول:
سمت شما هم ارده هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضرری نداره یه درایو رو لاک کن ببین چجوریاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی چه برنامه ای دلم میخواد... که علاوه بر قفل کردن کل هارد بشه بعضی فولدرا رو مخفی کرد... که اگه یه سری هاردتو زدی به لپتاپ کسی خواستی چیزی بگیری یا کپی کنی واسش همه فولدراتو نبینه... (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد! (sm54)
دلم خرما ارده خواست :| ویار کردم در همین لحظه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ارده شما چه رنگی ـه؟ یه سریا اول کنجد رو بو میدن رنگ ارده تیره میشه... یه سریا نه همونطوری آسیاب میکنن ارده هم رنگ کنجد خام میشه!
احســـــنت... پس اینکاره ای (sm70)نقل قول:
آقا امنیت نداریم وگرنه اصلا رمز نمیذاشتم رو هاردم (sm89)
به امید خدا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم..نقل قول: