ولی جدا من فکر میکنم پخش وارث خیلی نزدیک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی جدا من فکر میکنم پخش وارث خیلی نزدیک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه هفته دیگه کنسرت داره بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دارن بار سفر میبندن برای عشق و حال ، هوادار کیلو چنده
خلاصه اگه میخواد وارث رو پخش کنه پس این مسخره بازیا چیه هر روز اینستا
خوب آمادس پخش کن دیگه (sm3)
این نسل شادمهر هم چیزی نمیگه عین گاو یه اهنی اوهونی چیزی (sm120) رفیق ما هم که همش میگه خبری نیست فک کنم با آرمین حرفش شده روش نمیشه بگه (sm2)
پست جدید شادمهر رو اینستا:
دارم از دوست داشتنت دست میکشم(sm74)(sm74)(sm74)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
نسل شادمهر چند روز پیش کامینگ سون وارث را زد
الان داشتم ترانه حیف سامان جلیلی را گوش میدادم یه لحظه فکر کردم که اگه اینو شادمهر خونده بود قشنگیش صد برابر میشد
وای این شادمهر داره از 9 نا اهنگ جدید البومش یکی یکی رونمایی میکنه حالا با متن ترانه یا دمونقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکنم هیچکدوم بهم ربط ندارن
اونکه 100 البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سامان هم خوبه از طرفدارای شادی خودمونه(sm127)
(sm70)