اخه همایون شجریانم ادمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مولانا میخوای ناظری (sm127)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه همایون شجریانم ادمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مولانا میخوای ناظری (sm127)(sm50)
اقا پوریا خیلی چاکریم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم مطرب مهتابرو
صدای شجریان چون جوونه بیشتر دوست دارم ! البته شهرام ناظری هم عالیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون پسرش (sm3)
ماشالا خودت دیگه استادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لقمه اندازه دهنت بردارنقل قول:
حافظ ناظری ، صفاریان یا حتی چاوشی و ... نیست که به راحتی بشه درباره اش نظر داد
من کوچیکتمنقل قول:
همایون دوست داره خوب چیکارش میشه کرد ، همایونم یه سری کاراش خوبه
قبلن هم بهش گفته بودم ولی نمیدونم چرا توجه نمیکنه! میذارم حسب اقتضای سنش (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که از پسرش و اخلاقش اصلا خوشم نیومدنقل قول:
اخلاق فقط همایون شجریان (sm19)
اخلاق مهم نیست کیفیت کار مهمه که کمتر کسی در حد و اندازه ی حافظ ناظری میشه پیدا کردنقل قول: