همینطور برعکس(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همینطور برعکس(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه سوال ازت دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محرک درونی چیه؟؟
فکر کنم منظور تو اینه در برخورد با یه سری اتفاق یکسان واکنش ها متفواته خیلیا ممکنه بی تفاوت رد شن ولی یه نفر تحت تاثیرش قرار میگیره خب این درسته!
اما از اون طرف یادت نره اگر اون اتفاق بیرونی نباشه هرگز این تاثیرم در پی نداره!
یه جورایی مکمل هم هستن ولی خب باز عامل بیرونی در درجه اول و لازمه هر تغییر و تاثیریه! (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق یعنی از یکدگر آویختن
وقتی تمام جهان در راه است و ول است و رهاست...
(sm50)
مگه میشه منکر یکی از اینا شد(sm120) بحث من از همون اولم سر تاثیر بیشتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و گفتم که ما آبمون توی ی جوب نمیره چون از خودمون داریم حرف میزنیم مثکه(sm120)
الان با سینا که داشتیم بحث میکردیم، شبیه این بحث وراثت یا محیط ، کدوم بیشتر تاثیر داره افتادم که با بچه ها هزاران ساعت در موردش بحث کردیم و تا الان هم نه هیچکدوم قانع شدیم و نه کمی تغییر موضع دادیم(sm2) در عین اینکه هردوتا رو قبول داریم اما بحث تاثیر گذاری رو با هم موافق نیستیم(sm120)
سینا جان لذت بردم بسی(sm10)
فحش نده بهم اخر شبی(sm2)
همچنین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
جواب سوال منُ ندادی (sm120)نقل قول:
ببین شلوغش نکنیم الکی ولی تو از تاثیری میگی که اگر اولی نباشه عملا دومی رو هواست! یعنی اون وابسته اینه و تحت تاثیرش ...تموم شد رفت!
در مورد اون یکی بحثم فقط بگم قطعا ذات ادما تاثیر گذارترینه و هر که اون دور ماند از اصل خویش / باز جوید روزگار وصل خویش
محرک درونی؟ مثلا من میخوام ادم خوبی باشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب همینجا راه منو تو از هم جداست(sm2) من میگم درونی خودش به تنهایی هم میتونه عمل کنه اما در اکثر موارد این محرک بیرونیه که این جرقه رو میزنه
اما بیرونی بدون محرک درونی هیچ غلطی نمیتواند بکند(sm120)
در مورد وراثت و محیط هم ما تو ی تیمیم پس(sm2) البته من مثل همین بحث به هردو اعتقاد دارم اما وراثت رو مهمتر میدونم
خوبه به جاهای خوبی داریم میرسیم (sm120)نقل قول:
این که لازمه هر تغییری اون خواستنست خب حرف درستیه و بر منکرش لعنت اما این خواستنه که از رو هوا نمیاد!!
همین که تو میگی من میخوام خوب باشم یعنی من بد بودم! یعنی میخوام بهتر باشم و همین که تو به این رسیدی یعنی اتفاقی باعث شده تو همچین احساسی داشته باشی!
اگر تو خودت باشی و خودت و نه برخوردی با شخصی و کتابی و خلاصه هر چیز دیگری خب طبیعتا متوجه این مهم نمیشی که بله من اینو میخوام چون؟! قبل هر چون یه چرا هست
حرف من اینه چیز جدایی درون کسی وجود نداره! تنها تفاوت موجود احساست و نگرش ادما در برخورد با پدیده های بیرونی و اونی که تو میگی محرک درون در حقیقت محرک درون نیست و اصلا وجود خارجی نداره شاید حساسیت و هشیاری بیشتر بشه اسمشُ گذاشت!
در مودراون بحث کاملا موافقم! (sm120)
.
.
عوض نشو رنگ نباز و نشکن
حتی با دیدن شکستن من
دلم می خواد مثل همیشه باشی
برای من ساقه و ریشه باشی
نمی تونم نمی تونم عزیزم
خاطره های تورو دور بریزم...
(sm27)
بچه ها نیکولاس کیج فیلم جدید بازی نکرده ؟
(sm2)
یه روز عدد 10 مهمونی میگیره همه عددا رو دعوت میکنه 0,1,2,3,4,5,6,7,9 به جز عدد 8 چون از عدد 8 اصلا خوشش نمی یومد. خلاصه شب مهمونی میرسه و عدد 10 میاد ببینه مهمونا چیزی کم ندارن که یهو چشمش میوفته میبینه عدد 8 داره وسط مهمونا میرقصه. میاد وسط و یکی میخوابونه زیر گوش 8 میگه کی تو رو دعوت کرده؟ مگه من نگفتم تو حق نداری بیای؟ عدد 8 همینطوری که اشک تو چشماش جمع شده بود با بغض عدد 10 رو بغل کرد و گفت: من صفرم دستمال بستم دوره کمرم واستون عربی برقصم...... بیایید زود قضاوت نکنیم(sm50)(sm120)
اخرین کارهای به نمایش درومدش اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dying of the Light
+ 3 تا دیگه که واسه 2014 هست!
اس اون سه تا رو میدونی ؟نقل قول:
(sm10)
اینا که تو میگی به من اطلاعات میده اما دلیل رفتار من نیست خیلی وقتانقل قول:
ببین
هنگامی که رفتار توسط نیروهای درونی (نظیر خستگی ، کنجکاوی و...) برانگیخته شده باشد، خود گردان است. انگیزش خودگردان معمولا از گرایشها ، نیازها و واکنشهای فردی به رفتار شخص ناشی میشود. در مقابل زمانی که رفتار توسط نیروهای بیرونی (نظیر پول یا جایزه و...) برانگیخته میشود، به صورت محیطی است. انگیزشی که توسط محیط کنترل میشود، از پیامدهای مصنوعی و بیرونی رفتار ناشی میشود.
من میگم این نیروی درونی تاثیرش بیشتره.. یا احتمالا برا من اینجوریه(sm2)
امین من الان تو اون ساعاتی قرار دارم که کتاب درسی نباید بخونم(sm2)
بیبیــــن ..
چی شده !?؟!
جدیدا مارو میبینی حالت چشات عوض میشه !!!!
داری رام میشی نه !?؟!
جمعه شب باشه و بارون و موسیقی مورد علاقت یه نخ میطلبه (sm50)
الان داری از حسی که تو زمان گرفتن اون عکست داشتی برا ما میگی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاشیسم در راه است
صریح عرض میکنم. کسانی که خودشان را رفیق ما میدانند، نباید وارد این بازی نفرتانگیز لعن و نفرین کردن اعراب بشوند و به شیوع بیماری خطرناک فاشیسم و رفتارهای هیستریکی که یقینا ناشی از حقارتها و عقدههای تاریخیست، کمک کنند. با موج به راه افتاده توسط فاشیسم وطنی همراه نشوید. نقد مذهب و علت غایی، ارتباطی با ملیت، زبان و رنگ آدمها ندارد. اگر پرستش یک مطلق آسمانی ناشی از ناتوانی و یا جهالت باشد، نژادپرستی یقینا ناشی از حماقت و بستر وقوع جنایت است.
ش.ن
نخ به نخ زجر میکشم(sm120)نقل قول:
بچه ها این چیزایی رو که تو فیلم پ-و-ر-ن نشون میدن باور نکنید
من خودم شخصا 20 روز بیمارستان بستری بودم
اصلا ازین خبرا نبود (sm25)
والا پسر خاله منم رفت بقالی سر کوچه شون ویسکی بخره نداشت
(sm50)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برین بتمرگین دیگه ..
ما بریم که تو بیای 5 صبح اسپم بدی؟(sm2)نقل قول:
ما که اینجا حق آب و گل داریمنقل قول:
به اون مهمان های محترم بگو
دکتر امید عامری(sm50)
(sm2)
Left Behindنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
OutcastTokarev
مرسی عزیز (sm127)نقل قول:
این فنلاندی 1 ساعت و نیم از ساعت ایران عقب تره ..
داره مختونو کار میگیره ..
همون کلمه ای که بلد کردم اصل همه این بحثاست!نقل قول:
لازمه برانگیختی وجود یه عامل بیرونیه
خستگی و کنجکاوی و.....خود به خود ایجاد نمیشه! همش تحت تاثیر یه عامل خارجیه!
بحثایی که تو میکنی مرحله بعد از اون که درستم هست!
حرفی که سینا هم نقل میکرد همینُ میگفت ...خلاصه حرف ما اینه وجود اون عامله حیاتیه واسه تغییر
(sm10)نقل قول:
از تو درد ِ لذت بخش هر چی میکشم خوبه (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بکش(sm50)نقل قول:
تمام بحث من اینه که اگه اصل اون عامل خارجی بود رو همه چنین تاثیری داشت و برای یکی عامل خنده و برای یکی عامل گریه نبود .. پس اصل چیزیه که درون ما وجود داره...نقل قول:
نمیشه ادامه داد این بحثو چون گفتم که الان وارد اون تایمی شدم که کتاب درسی نمیتونم بخونم(سرعت پردازش مغزم شدیدا پایین اومده)(sm120)
تا خود قیامت هم بگی برای من عامل درونی تو زندگیم باعث تغییر و حرکت بوده نه چیز دیگه .. والسلام(sm10)
تو کی باشی ک هموطنِ منو راه بدی؟
اینجا خراب میشی مثه چیپِ مهدی طارمی
(sm2)