بهترین برنامه های ساخت موزیک چیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین برنامه های ساخت موزیک چیه ؟
ایتونز منظورته ؟ اون که پخش موزیکه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ساخت موزیک ، وکال گیریش حرفه ای باشه.. ساز بندی هاشم فری باشه . کلا اکثر کدومش معروفه بیشتر کاربرد داره از این برنامه ها ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میخوام همه رو یه جا دیس کنم (sm120) ممر داره خواب هفت کلوچه رو میبینه ، باید بگی زنه چجوری حامله شد (sm120)نقل قول:
مفتی میخوای fl
پول میخوای بدی کیوبیس
اپل اگه داری لاجیک
(sm2)نقل قول:
(sm50)
اخرین ورژن لاجیک چیه ؟ داری لینکشو (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنچه میرفت و نمیرفت فرو من بودم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]