- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
کدوم پیام ؟ (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوری دنبالِ چی می گردی !؟
احوال صابر آپلودی . (sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی، دنبال این 4 تا آلبوم با کیفیت آیتونز میگشتم که مث این که نیست... حالا میرم تورنت ببینم 320 اقلا پیدا میشه یا نه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا و رفاقت رو در حق من تموم کن یه فصل چووون بهم بده (sm2)
(sm2)
از کجا بهت بدم اینجا که نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید flac گیر بیان . تا سرِ شب بهت خبری میدم .
حالا خودت اگه بی کار شدی توی تورنت چرخی بزن .
ولی دانلود نکن تا خبرت می کنم .
flac خـــــــیلیه جا ندارم (sm74) همون آیتونز عالیه، اگه نشد 320... (sm120)نقل قول:
4 صب به بعد دان میکنم...
الان میگردم...
در ضمن اینو بگوش اگه نگوشیدی...
Milad Derakhshani - Barf از آلبومِ Esharate Nazar