باور کن نیمار هم بود هیچ کاری نمیتونست بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باور کن نیمار هم بود هیچ کاری نمیتونست بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اگر بود میتونستن بهتر بازی کنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آدمیزاد
طومار طولانی انتظار است!
سپهری
ترک خویش و ترک خویشان می کنیم (sm50)
چون طفل دوان در پی گنجشک پریده(sm50)
(sm27)
(sm27)
می خووندی شب ستاره بارون می شد . . . (sm50)
با خووندت دل کمی آروم می شد . . . (sm172)
(sm172)
(sm50)
(sm81)
بیست و پنج سال زیاد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمر آدمی ست ... (sm50)
ما ،
غصه هایمان را شمردیم
و به خواب رفتیم ،
باید هم کابوس میدیدیم ... (sm50)
مثل مهری و هوشنگ (sm2)نقل قول:
یک نفر را میشناختم
که در وداع با یک شهر
فقط چمدان اش را میبوسید
زیرا که تنها بود ... (sm50)
یه مرگ تازه می خوام ،
به جای زندگیم ... (sm50)
دلِ من گرفته ، ماه پیشونی ... (sm50)
(sm50)
دل هوای گریه داره مثل ابرای بهاره
دم به دم می خواد بباره
تا سحر چشم انتظاره
آخه دیوونه شب زنده داره
اگه تو سینه دلم در خون نشسته
عاشقه عاشقه عاشقه
اگه در گوشه ی این زندون نشسته
عاشقه عاشقه عاشقه
(sm50)
تنت رو دم به دم لرزوندم ای دل
چه بی حاصل چه بی حاصل
تو رو سوزوندم ای دل
چنان بیگانه گشتی از من آخر
که در کار توام در موندم ای دل
در موندم ای دل .. (sm81)(sm172)
(sm50)
(sm50)
هوشنگ عوضیه (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه به عکس هنری نگاه کنید هر طوریم هنری نگاه کنی باز میرسی به اون سوراخ(sm2)
الان یک مشکلی که تو انجمن هست بخوای پیش نمایش عکس اضافه کنید بصورت لینک نمایش داده میشه.
اگر این مشکل بخوای حل کنیم اگر گفتید به چه صورت هست؟
(sm2)نقل قول:
حرفای هاشم و مرضیه خیلی قشنگ بود (sm81)
آره، معلوم بود که یکاری میشه (sm81)نقل قول:
شاپور بهبودی بیام بکشمش همه رو میکشه (sm89)
بیشتر از هاشم دماوندی، دلم واسه اصغری سوخت.
اصغری اصغری اصغری (sm175)
ولی محمدحسین، نقشش رو خیلی خوب بازی میکنه.نقل قول:
همش تقصیره سرهنگ تیموری بود، دیگه قباد در این حد نمیخواست (sm51)
آره اون دیالوگش خیلی خوب بود گفت هیچ کس منو دوست نداشت همه از من منتفر بودند فقط یه نفر دوسم داشت اونم مادرم بود (sm74)
آره خیلی قشنگ بود.نقل قول:
(sm50)
میگم محمدحسین سریال گلشیفته چند قسمته و این که زمان پخش قسمت سومش کی هست؟
خدا کنه شیرین و شهرزاد یکاری بکنن قباد بکشن (sm54)(sm173)