از نظر مارک tp بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mra_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاوایی بعدش اما به شخصه دلینکو میپسندم...
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر مارک tp بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mra_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاوایی بعدش اما به شخصه دلینکو میپسندم...
دمت گرم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خودم زیاد خوشم نیومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که ویندوز 10 رو ساپورت نمی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی لستر سیتی رو از برق بکشه(sm2)
یکیم تو کیون ون خال 3 فاز وصل کنه(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا دنبال میکنم کاراشونو ...
اکثرا دوس دارم اینم بد نبود (sm185)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه لستر نیم فصل بعدی افت نکنه (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دو فصل دیدم بعد شیفت دیلیت کردم.جلوه ویژس شخمی بود.تو این سبک اصن حال نمیکنم
فصل 1 و 2 اش خیلی خوبه من معتادش شده بودم ولی فصل سوم به شدت افت کرد و دیگه ندیدم ! کلا ایرانی جماعت رو احمق فرض کرده و آمریکایی هارو خیلی باهوش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دارن کشش میدن ! من به زور سه فصل دیدم همش یه روند یه نواختی داشت ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]