آهنگو نصفه گذاشته موسیقی ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگو نصفه گذاشته موسیقی ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود اقا میگه امریکا و.. مسلمانان رو به جون هم میندازن
ینی اسلام کلن همینه.واقعی و غیر واقعی نداره
بعد بعضیا میگن این اسلام واقعی نیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از تلگرام عبدلی دیدم ..
موزیک ما همی الان کاملشو گذاش .. :l
ساعت 7 پخش شده بود ..
اینا فک کنم هرچی پشم بیشتر داشته باشن بنظرشون عالم تر ننقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو کاری غیر ازینکه این بحثارو داشته باشی نداری ؟ خیلی عکس میذاری و بحث میکنی نکن ازینکارا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بدم میاد ازشون ولی اینجا عنوان نمیکنم باعث فیت شدن سایت بشه هیچ بعید نیست به خاطر اینا باشه !
خیلی دوست دارم آهنگ جدید عبدلمالکی رو گوش کنم ولی نمیتونم از یزدانی دل بکنم (sm120)
(sm50)