(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
دست بارون روی شیشه ..
چرا این شب صب نمیشه ..
من میگم این سینجول به همه میگه بخوابین.. خودش میاد اسپم میده 4/5 صبح(sm120)
(sm27)
تا 5 صبح بیداره داره ممه تیر میکنه (sm39) حالا ما باید به زور از خواب بیدار بشیم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)داوری قله مرغی ریدم به این تیمتون
مردان در حال تماشای مسابقه فوتبال در یک طباخی در رشت (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102) استقلال حسابش از اردشیر جداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی میگه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)لاشیا صد صفه قبلی همش در مورد محرکه نمودین
باز سازی سریال بازی تاج و تخت توسط هند صورت خواهد گرفت(sm2)
- (sm50)
تمایا زیادی داره زودتر اخراج بشه از تیلفیزیون (sm120)
تاپیک آریان اومد بالا ، فکر کردم بالاخره لینک سونی موزیک اومد (sm2)
یا ابالفضل یا پنج تن (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته که هیچکس نمیتواند جای بنده را بگیرد (sm120) ولی من به توانایی حسین در اسپم ، دارم کم کم ایمان میارم (sm120) خودمم در فکرش هستم که کم کم اسپم رو بزارم کنار و فقط پُست فلسفی بدم و ژست روشنفکری بگیرم (sm120) باید دوره ترک رو آغاز کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده همین جا به طور رسمی ، حسین ممه تیر را به عنوان جانشین خلف بنده در اسپم معرفی میکنم و در اوج با اسپم خداحافظی میکنم (sm120)
البته با پُست های فلسفی در خدمتتان خواهم بود (sm120)
باشد که رستگار شوید
این اسپم هم بدم و دیگه تمام (sm2)
آقا این آدم اعجوبست (sm1) این ادم دیوانس ، این آدم روانیه (sm1) این آدم رکوردهای nba رو جارو خواهد کرد (sm1)
آقا من رسماً بازیهای اینو میبینم دیوانه میشم (sm178) مجیک جانسون و استکتون و ... باید جلو این لنگ بندازن !
من بالاخره از دست این روانه ی بیابان خواهم شد (sm178)
در ضمن اسم ایشون استفین کُری هست ( البته گزارشگراو اخبار تلفیزیون به اشنباه کِری و کَری میگن بهش(sm120) )
(sm118)
یور فاکین کریزی (sm50)
ی همسایه داریم تا دیروز حاجی صداش نمیکردی جوابتو نمیداد
امروز توخیابون دیدمش گفتم سلام حاجی گفت حاجیو کیور خر لاشی
کیونکش مگه من کردمت!! :|(sm2)(sm2)
در حاشیه چرا قسمت ۱۶ نداره ؟مگه دیشب نشون نداد
چه خبر بوده مداحی پیش عاغا صحنه رو الان دیدم (sm2)(sm2)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه تا پنجشنبه پخش میشه
اینو به حساب اسپم نزارین . از این به بعد بنده علاوه بر پُست های فلسفی به سوالات هم پاسخ خواهم داد (sm120)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تغییرات در آخرین ارسالها (sm120)
اکبر عاخه این چه کاریِ؟ (sm142)(sm70)
فروش پکیج فارسی سازی قالب های وردپرس همیار وردپرس زیر قیمت
ممررررررررررررر (sm171)
اقا ما این کارت گرافیکم گذاشتیم مشکل حل نشد
چی شده عزیزم(sm120)نقل قول:
(sm172)خسته از بس گفتم تو نبودی دوباره میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانیتور عوض کردم فول اچ دیه گرافیک انبوردم جواب نداد البته مشکل بزرگی نبود فقط تو فروم این ادیتور شکلکا یا میری سایتا این تصاویر کوچیک یکم محو دیده میشه کیفیت عکس و ویدیو اوکی هستش این چیزای کوچیک ایراد داشتن رفتم گرافیک گذاشتم مشکل پا برجاست
(sm54)
فقط مونده کابل dviتست کنم دیگه چیزی به مغزم نمیرسه اینهمه هزینه از اخرم هیچی
کارت گرافیک جدیده رو درایورشو ریختی دیگه ..
بعدشم مانیتور داخلش cd چیزی نداشت ..
بایوس لپ تاپ ورژن جدید آپدیت شد !!!! (sm118)
خوبه راضیم ازشون پشتیبانیشون حرف نداره ..
GTA رو تا الان 10 گیگ زدم تو گوشش .. (sm118)