(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
اررو تا فصل دوم خیلی خوشم اومد فصل سوم هم متوسط رو به خوب بود ولی این فصل دیگه واقعا مسخره شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جاش سریال gotham داره خیلی عالی پیش میره
قربونت هی بدک نیستیم مثل خودت مثل همیشه تعریف یک خطینقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
جدی میگی؟؟ من چیزی نشنیده بودم فکر میکردم فقط همون جریمه غیبته!!نقل قول:
لازم نیست حتما غیبت داشته باشی که
الان که من مشمول هستم میتونم طبق مدرک تحصیلیم جریمش رو بدم و بخرمش
فقط اینبار گرونتر شده :|
الان قیمت چجوریاست واسه مدارک تحصیلی؟؟
از دیپلم 15 میلیون شروع میشه هر مدرک بالاتر 5 میلیون اضافه میشه خیلی گرون شده دیگه (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای تو روحشون (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد واسه اقدام چیکار باید کرد؟؟
مراجعه به پلیس +10؟؟
امیر باسه من همش اختصاصی اپ کن.خیلی اسپشل هستم(sm120)
نه باید بری نظام وظیفه پلیس +10 فقط واسه اطلاع رسانی اینا هستش بیشتر و کارای سادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا کامل اطلاعات میدن و کامل راهنمایی میکنن
Game of Thrones دوفصل
The Walking Dead دوفصل
Vikings دو فصل.قشنگه ادامه میدم
Black Sails یه فصل.دوهم دان کردم.ادامه مییدم.
(sm172)
گاهیدی مارو ..
homeland چن قسمت دیدم فعلا منو نگرفته ..
بتر کال سال نیمود دوش(sm172)