به خاطر سکانس دزدی اولش 3 (sm120) حالا لیستو می بینم شاید تغییر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به خاطر سکانس دزدی اولش 3 (sm120) حالا لیستو می بینم شاید تغییر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان مالی نه دلبندم..ملی..مخفف ملیحه..(sm120)خواهم گذاشت،سپاس..نقل قول:
تمام گفته هات موافقم ...فیلمُ دوس داشتم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه نکته بگم این فیلم رُ میتونم با the gaame مقایسه کنم و یه کلاس درس برای فینچر برگزار کنم با این فیلم(sm120)
پل نیومن کبیر(sm19)
فک کردم مدیریت مالی میخونی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد گرفتت ولت نمیکنه ها(sm2)الفرد جان خیلی هم خوب است..عمرش دراز باد(sm120)نقل قول:
یارو چه خوشحال تاکسی گرفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من و حسین نداریم...نظراتمون خیلی بهم نزدیکه (sm120)
لیستشُ بعدا بده تا اونایی که جا مونده رُ اضافه کنم (sm176)
ریاضی صفر(sm120)نقل قول:
1نقل قول:
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
بیااااااااااااااااام ؟؟؟؟ (sm83)(sm83)
نه اکبر هنو تو راهه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]