مثل پیرلو کلا من ندیدم توپو ورداره حرکت کنه فقط دیدم وسط زمین واساده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل پیرلو کلا من ندیدم توپو ورداره حرکت کنه فقط دیدم وسط زمین واساده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد تو نیمه گمشده من تو فوتبال هستی خواهشا در هوداری برزیل یه تجدید نظر کن (sm50)
وکیل فالکائو هر روز به پرز زنگ می زند!(sm120)
این گرونی بازیکنا همش زیر سر پرزه(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین 1 تاپیک برای ارسنال بزن (sm10)
پیرلو(sm10) ژابی الونسو(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هافبک با پاس های خاص(sm10)
احمد طرفدار 220 تا تیم هست(sm120)آرسنال رئال رم یکی دو تای دیگه هم هست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرنان کرسپو یکی از گزینه های رئال برای دستیاری آنجلوتی در رئال مادرید بود اما خودش این خبر را تکذیب کرد. وی گفت :” در حال حاضر غیرممکن است که به رئال مادرید ملحق شوم. ” تا گزینه هایی مثل کاناوارو و تاسوتی به طور جدی تری مطرح شوند.(sm120)
لوییز انریکه از الان میشاشه تو خودش(sm120)
تا کمی اب دیده بشه تجربه کسب کنه پخته بشه بعد تقدیم میکنیم الان زوده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی کاستا هم تو اوج بود پاسهای خوبی میداد و ژاوی تو اوج (sm100)نقل قول: