آدرس سایتو پ.خ کن پلیز (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرس سایتو پ.خ کن پلیز (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 بگیر خب، 128 توهین به آن مرحوم حساب میشه (sm120)نقل قول:
128 از تورنت میتونی دان کنی اگه پیدا کردم لینک بدم؟
اون مرحوم طبق گفته ی خودت مرده به حساب میاد ، چیزی رو حس نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورنت هم خوبه ...
البته اینو خیلی راحت میتونم بهت بگم که بهترین سایت دانلود موسیقی خارجی که دیدم همین بود که برات فرستادم
میلاد 128 فقط اینو تورنت پیدا کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اینم فقط یدونه سیدر داره... شاید تو یه ساعت خاص بتونی دان کنی از همین جا...
در ضمن حجم دو تا آلبوم دیگش هم 320 نهایتا هر کدوم 90 مگ ـه...
نقل قول:
اشمشو تو قسمت سرچ بزن البوماش میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دردسرش نمیارزه سه تاس دیگه 320 میگیرم برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باد شبگرد سخن چین (sm50)
تو اگه دوسم نداری اینجوری بد تا نکن (sm74)
ستاره من تورو صدا کرد