اُنلی پل ِ کبیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اُنلی پل ِ کبیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
match pointنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the best offer
the lives of other
cool hand luke
sabrina
some like it hot
million dollar baby
its wonderful life
life is beautifull
once upon a time in the west
usual suspect
se7en
le trou
اینا 100% پیشنهاد میشه
(sm176)..چیزی مانده اضافه بنما
باورت میشد میخواستم همین جمله رُ بگم؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی اصلی این بود...نه فیلم بد و پرمدعای فینچر (sm120)
فیلم با یه شوک شروع شد و با یه شوک تموم شد ...بهتر از این نمیشد (sm120)
دوست داشتنی و بی ادعا (sm19)
نیومن عزیز هم خوب است ولی الفرد جان و مارلون جان هم دوست داشتنی اند(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آخرش برا من تابلو بود که اینا نقشه دارن نمی دونم چرا
بازیگر فقط بازیگرای زیرزمین (sm2)نقل قول:
داستان براندو از بقیه جداست (sm120)نقل قول:
از بس باهوشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
چون از این دست حقه ها این روزا تو فیلما یه کمی نخ نما شده ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا از این سکانسا که دوربین پلیس دم در نشون میده و یه دوربین مثلا تو خونه یه هو پلیس در خونه رُ باز میکنه
میبنی خونه خالیه و یارو رُ تو یه خونه ی دیگه نشون میده(sm120)
من وقتی یارو رُ بردن تو اون سوله گفتم از طرف پل مامورن ولی لحظه ی شلیک متقاعد شدم که فروخته یاد le trou افتادم(sm120)