توام پاچینورو دوست نداری؟دلیلشو میگی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که آره ولی فک کنم کامنتای تاینی رو خونده بودم (sm2)نقل قول:
جدیدا فیلما رُ تا آخر میبینم پایانش هم حدس نمیزنم وقتی تموم شد حس میکنم دیده بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا قزل حصاره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر باید قوی باشه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براستی که این گونه است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا و ابدا! نه پاچینو نه دنیرو...باز پاچینو قابل تحمل تره! پاچینو خیلی سنگینه تو نقش...انعطاف خوبی نداره! بیشتر ادا در میاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسلونا ( 3 - 3 -4): براوو - آلبا - پیکه - ماسکرانو - آلوز - بوسکتس - راکیتیچ - اینیستا - نیمار - مسی و لوئیز سوارز
اتلتیکو مادرید (2 - 4 - 4): مویا - خوانفران - گودین- خیمنز- گامز - تیاگو - گابی - کوکه - آردا توران - گریزمان و مانژوکیچ
(sm120)
پاچینو یه صورت زخمی دارد و یه نیمچه وکیل مدافع شیطان