هر وقت منو لو بده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر وقت منو لو بده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون جمله رُ به شوخی گفتم ولی پاچینو رُ بیشتر هستم (sm120)دنیرو چند تا فیلم دیدم همشون عین هم بازی میکنه ....ولی taxi و heat یه کم بیشتر خوشم اومد ازش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فیلم مورد علاقه ی اکبر مثلا خیلی بد بود ....تنگه ی وحشت(sm120)
تو scarface خیلی خوبه ...لحن گفتن من تونی مونتانا هستم اولش 1 ستاره داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول:
اینا اضافه بشه!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
inherit the wind
witness for the presecution
lock stock and two smoking barrels
shop around the corner
untoachable
sling blade
به قول نوید باع..عقیدت محترم ولی پاچینوی صورت زخمی یا همین پاچینوی بوی خوش یک زن با چشماش حرف میزد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای خوبیم داره..دیالوگم خوب ادا میکنه..نگو ادا درمیاره که باورم نمیشه(sm50)
حسین بیا به علایق هم احترام بذاریم همون طور که من به ورونیکات احترام می ذارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
inherit همون قد که برا بعضیا میتونه جذاب باشه برا بعضیا ابتذالی بیش نیس(sm120)نقل قول:
بازم انصاف تو..(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]