birdman of alcatraz
مالی اینم به لیست اضافه کن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
birdman of alcatraz
مالی اینم به لیست اضافه کن (sm120)
مچکرم از توجهت.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی دوست دارم بدونم خواننده ی محبوبم نظرش راجع به شخص رهبر چیه. (sm2)(sm77)(sm2)
خودکاری داری یه جا بنویسمشون؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتضاح افتضاح! به درد اتوبوسم نمیخوره!! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات د فاز؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودکار من قدیمیست گاهی نمینویسد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه پرسش و پاسخ از محسن چاوشیهنقل قول:
دختره میل زده اینو پرسیده از محسن (sm2)
مشکل بزگر ما همینه که تعریف درستی از مدرنیزم نداریم! کلا گیر کردیم بین سنت و مدرنیته و نمیدونیم چی میخوایم...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1.
2.
3. Southampton
4. Shaw
5. Chambers
6. Pochetino
7.
8. Lallana, Lambert, Lovren
(sm120)