:|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
:|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیو غصه باز نشسته روبروم
هرچی حرفه گره خورده تو گلوم
رو لیوان جای لبات به من میگن
حیف از این عمری که تو کردی حروم
وقتی چشمام جاتو خالی می بینه
دلم از جا کنده میشه تو سینه
دل من هوای گریه می کنه
وقتی تنهایی کنارم میشینه
(sm50)
یه زخم تازه کم دارم برای باور پاییز ... (sm50)
الی چطوره .. (sm132)
(sm132) پرفکت
اینو باید بگیرم حتما .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی تو ساخت مادربرد و گرافیک حرف اولو میزنه هیچ برندی نمیتونه باهاش رقابت کنه .. (sm1)
سرعت و کیفیت قطعات ..
پارسال بود یه دونه ایسوس گرفتم مادربرد تازه DDR3 هم بود سی پی یو هم پنتیوم یعنی کف کردم .. تا پاورشو میزدی 3 ثانیه بعد ویندوزت میومد بالا
این که دیگه بالاترم هست ..
pes هم اومد قفل داره دیوس اینم ..
فیفا دموش رو دارم نصب میکنم ..
(sm172)
(sm81)شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم(sm81)
(sm2)
فیفا بازی کردم یه کم خوب است ..
خب بپردازیم به بحث اصلمون .. :l
یک ماه تا twd ..
فکر نمی کردم بزاری زار و زمین گیر بشم
فکر نمی کردم که یه روز اینجوری تحقیر بشم (sm50)
اعتیاد ترک معتادیامی(sm50)
ابر بهارون تو بگو بر كوه نباره
بر من بباره، ای خدا، دل لاله زارون... (sm50)
(sm50)
این از ویدیوش ریپ خورده، ولی ورژن استودیه آهنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من (sm2)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148) گوشیم 2 ساعته شارژ میشد الان چن نوبته سه ساعته شارژ میشه
تشکر (sm19)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)هادی
بچه ها این آهنگ به شدت توصیه میشه !
چرا من این آهنگ رو تا حالا نه شنیدم !؟ (sm54)
غزل شاکری - قلک
(sm172)انی رایت دهرا من هجرک القیامه
لیست دموع عینی هذا لنا العلامه... (sm50)
اوووم آه او مای گاد ! (sm59)
(sm118)ای جان
هنوز بازیا تموم نشده ها
نمایش فیلم ترسناک «Raw» در جشنواره فیلم تورنتو باعث شد بسیاری از تماشاگران از هوش رفته و با آمبولانس به بیمارستان منتقل شوند!!!
(sm74)
(sm81)از سکه افتاد بابا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان این فیلم فرانسوی زبان درباره یک دانشجوی گیاهخوار است که رفتهرفته به آدمخواری روی میآورد. استودیوی «فوکس ورلد» حقوق پخش این فیلم ترسناک را در کن خریداری کرد تا آن را در سینماهای ایالات متحده و کانادا روی پرده ببرد. کارشناسان پیشبینی میکردند «خام» با استقبال گسترده هواداران فیلمهای ترسناک در امریکا روبهرو شود.
الوبم فرمان نیومد ؟
ساعت 21
(sm50)مردم بیگانه میگوشم فعلا لحن عجیبی داره
رضا صادقی خواننده ای که دیگه کسی گوش نمیده با اینکه زندس