[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حدس میزنم سوئیس آرژانتینو حذف کنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانزاده درباره عکسي که از وي و مسي در فضاي مجازي منتشر شده و در آن پيراهن تيم ملي ايران در دست مسي است، افزود: بله، در آن عکس پيراهن تيم ملي ايران در دست مسي بود اما نميدانم پيراهن چه کسي را گرفته بود! اما ميدانم که آن پيراهن را با خودش برد. هر چند بايد بگويم که من دو سال پيش خواب اين صحنه را ديده بودم و به عنوان يکي از هواداران تيم ملي آرژانتين از گرفتن عکس يادگاري با مسي بسيار خوشحالم.(sm120)
نظرت درباره گزارش دیشب عادل؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت من *** بارسایی ها رو پاره میکنم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه کنین دارن مثه پنیر سوئیسی سوراخ سوراخ میشن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه فوتبال نیست این بسکتباله(sm120)
میخوای تو حالا معطل کن، علی الحساب جرشون بده تا موقع حذف برسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقده ای(sm120)نقل قول:
قبلا بروز نمیداد ضد رونالدو و رئاله قشنگ این 2 ساله ریده(sm120)
البته ناگفته نمونه رئالیا رفتن سایت 2014 سر قضیه کاسیاس حسابی فحش کشش کردن(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه جا زدن داره (sm120)نقل قول: