الی بزن
نو (غیراکبند) (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی بزن
نو (غیراکبند) (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیکم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) farcry 3 اجرا کرد Farcry 4 چت زد
فارکرای 4 یه ساعت بازی کردم حان نمیده کپی ورژن قبلی ..
(sm2)بابا اصلا تو هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودِ درست و بدون مشکلی(sm2)
نمودی
من که نگفتم تو مشکل داری
من با همین gta v رو میارم بالا
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار هستم .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینکه ربطی به مانیتور فول اچ دی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانیتور الی ریده (sm2)
(sm2) بذار دم کوزه ابشو بخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مهدی به من میگه ..
نظرات خودشو مانیتور FULLHD رو هم زیر سوال برده ..
(sm2)
الی 50 تومن از رو دستت بر میدارم (sm2)
تازه داشتم روزنامه کار میخوندم .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا میخواد برنامه نویس .. (sm2)
200 گرم گوشت بهت نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی تو حساسم .. (sm2)نقل قول:
(sm172)هنوز به dvi امید دارم
(sm2)خواستی اوراقی هم برات رد میکنم
تنها خوبیش اینه جلو پدر زنت سرت خم نمیمونه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبترم میشه..."(sm120)(sm19)
خواننده و آهنگساز : محمدرضا مقدم
ترانه سرا : مریم جلایی
تنظیم : فرشاد عنایتی
میکس و مسترینگ : فرشاد حسامی
چقد باحاله
یه بوس بهش بده حشری میشه کار میده بت .. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت به مارک سامسونگ که کارش ساخت پنل تلویزیونه شک نکننقل قول:
درس عبرتی باشه برات
سیکل هم داشته باشی نباید سرت خم باشهنقل قول:
سرش باید توش باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلافی باز کنی ماهی 4 میلیون کاسبی به مولا (sm120)
چقد کرسی شر گفتیم ..
ما رفتیم ..
(sm27)
(sm2)
اوه اوه گفتی ..نقل قول:
اینجا یه یارو فلافلی وا کرده ماهی 4 تومن فقط اجاره میده ..
اسمش هس چاچا تازه وای فای فری هم داره ..
(sm2)
بیا شراکت کنیم (sm120)نقل قول:
فلافی اسی رضا (sm120) فلافی آریان مدرن (sm120) فلافی تاکینگ آریان و ... (sm120)
پول تو زیر خاکیه (sm19)
نقل قول:
نمیدانم چه بگویم که از نگفتن بهتر است !!!!
آرینقل قول:
دار و ندارم انچه که میبینیســـــــت ... (sm172) ..... تنها تنها تنها تنها .....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حدس میزنم که جنون (sm25)
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق ...
میخوام باشی و باشم تا دم ِ مرگ
میخوام کنار تو آروم بگیرم
میخوام زندونی عشق تو باشم
میخوام واسه نگاه تو بمیرم
میخوام یه لحظه ازم دور نمونی
میخوام یه ثانیه تنهام نزاری
میخوام شادی و غمت رو
فقط واسه خود ِ خودم بیاری(sm50)
هنوز کیروش تو جلسس(sm120)
سیاوش قمیشی (sm118)