چه ارزش دارد این انسان
که بیشعوری اجینش هست
قضاوت میکند هر دم
تو گویی حاکم شرع است
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ارزش دارد این انسان
که بیشعوری اجینش هست
قضاوت میکند هر دم
تو گویی حاکم شرع است
راستی...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام مهندس صبح بخیر حال و احوال؟ خانواده خوبن؟ (sm146)
(sm2)
اول اینکه گفتم چند تا از اینا (sm146) هر چی بیشتر کار ِ بهتر (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی بود (sm10)
سلام (sm10) مرسی شما خوبی ؟(sm176)
دیگه بدنم عادت کرده کمتر تشنم میشه (sm120) گاهی اوقات که کسی نیست زاویه کیون رو تنظیم میکنم با باد کولر خنک میشم (sm2) تاثیر بسزایی در کاهش عرق در نواحی ما تحت داره (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm146)(sm146)(sm146) خوبه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من شوخی میکنی نیازی نیست بگی جنبه ـم هنوز ته نکشیده (sm19)
ممنون... شکر خدا (sm10)
(sm2) این حرکت لذت بخش دوپینگ به حساب می آید و تا ساعتی دیگر از سوی مـ*ـکارم حرام اعلام خواهد شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه(sm120)نقل قول:
آخه میدونم جنبه داری واسه همین ازت نپرسیدم تا حالا (sm120)
(sm127)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چطــــــــوری جیگرگوشه؟ (sm19) حالت خوبه؟ (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)(sm97)