سلام . خوبی . (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . خوبی . (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت عشقم تو خوبی هادی؟
شرمنده داداش هادی دیروز نبودی از رفقا پرسیدم کسی Hadi Sleep را ندیده؟(sm120)
گفتم جلوی خودت هم بگم غیبت نشه یه وقت
عکسا بيدين جا برار(sm127)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هر وقت نبودم چند ساعت بدون در حالت اسلیپ م یا بیرون ..نقل قول:
حالا چه کارم داشتی ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)آهنگ جدید Inna دوس داری یا تو هم؟ من اصن نمیتونم خوشم بیاد!!!(sm70)
اولین و مهمترین قانون انجمن این است که سلام و احوال پرسی و ...حافظی نداریم
راجبه یه احمق میخواستم باهات صحبت کنم البته تو خصوصینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام میلاد خوبی خوشی سلامتی چه خبرها؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]