خسته نباشی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشی (sm120)
تائید لوئیز فن خال: رابین فن پرسی و لوک شاو به دربی منچستر نخواهند رسید
خدا قوت (sm10)
میلاد ؟ (sm10)
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی (sm127)
دو چیز در جهان پایانی ندارد اولی کهکشانها و دومی تست کاسبی جدید توسط رضا در نت
در مورد اولی زیاد مطمئن نیستم (sm2)
احسان تو که دستت تو کاره شخصیت های منفور باران رو تاپیک کن میلاد رو هم بذار شماره ۱
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیگه از تست گذشته داریم پول در میاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سری زدیم به اهنگهای نوستالژیک خارجی (sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
دیوث حداقل اواتارتو عوض کن اینا خدافظی کردن رفتن تو هنو سیخی رو اینا (sm120)
نزدیک ترین گزینه مازیار فلاحی پیشنهاد ماست
(sm98) یعنی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجارت من و امین که تو نطفه خفه شد (sm2)
حوصله توضیح ندارم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قالب خارجیه نسخه های جدیدش کلی امکانات داره مشکلاش حل شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا فقط فارسی کردن (sm2)کار شاقی نکردی
(sm2)کار هر بز نیست خرمن کوفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف اسمش ***** بود آهنگش صحنه داره؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخواستم با حسن شراکت کنم تو قمار گفتم لاشی یهو قیبش میزنه دستم بهش نمیرسه (sm2)
عمو ِ حسن (sm120)؟
(sm120)15000 کاربر
این همونی بود که گفتم دوران بچگی دایی تصویریش رو می دید و منم دید میزدم یواشکی و بعدش با گلنار(sm2)نقل قول:
یادش بخیر یه ضبط سی دی دار بود که تازه اومده بود تو بازار(sm120)
ژنرال " قاسم سلیمانی " در پیام دیشب خطاب به سران عربستان سعودی ، مبنی بر اینکه ایرانیان را غلام عرب خواندند و از دو مامورشان حمایت کردند(sm50)
قسمتی از پیام به شرح زیر است :
ای حیوان پست فطرت ...اگر رهبرم به من دستور دهد که با نیروهایم به عربستان بیایم بدان که حداکثر زمانی که به تو و خاندان کثیف تو میدهم فقط سه روز است و پس از آن خواهی دید که تو در جلوی ایرانیان زانو خواهی زد و غلام مردم عزیز میهنم خواهی بود.کاری نکن که کشورت را با خاک یکسان کنم،آن کسانی که از تو حمایت میکنند خود میدانند من چه کسی هستم
من همان فردی هستم که به وسیله افرادم به راحتی به کاخ سفید نفوذ کردم و نامه ام را توسط ایشان روی میز اوباما گذاشتم و بدان اگر اراده کنم شبانه در کاخت سر از تنت جدا میکنم.
اگر رهبرم دستور دهد عربستان را مانند عراق در روز اربعین میکنم؛همان روزی که جوانان و مردم عزیز وطنم با کارت های شناسایی خود وارد کشور عراق شدند
ای حیوان آدم نما ... روزی خواهد رسید که عربستان را از وجود تو و سگان وهابیت پاک خواهم کرد و آن روز تو باید در برابر مردم ارزشمند ایران زانو بزنی
تو که خوب میکوبی بیا تجارت کنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتای بت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیکسیت سیکسیت لاوِر (sm120)نقل قول:
منهمان فردی هستم که به وسیله افرادم به راحتی به کاخ سفید نفوذ کردم و نامه ام را توسط ایشان روی میز اوباما گذاشتم !!(sm50)
این قضیه خیلی صدا کرده بود یه مدت
بَرَ؟ (sm120)نقل قول:
قاسم سلیمانی : همون موقع که فروم رو راه انداختی دومین نفری که ثبت نام کرد من بود (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب میشه تجسم کردش با گلنار (sm120)
(sm2)نقل قول:
اون یکیش هم سینجول (sm2)نقل قول:
هیچی گفتم بیای تو بحث باشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
پس اگه کلیپ مرحوم الکس رو میدیدی چی کار میکردی ؟(sm120) همزمان با همین سیکسیت لاور اومده بود ، یه 100 نفری لخت بودن (sm120) البته روشون روغن سوخته ریخته بودن (sm120)نقل قول:
منبع؟(sm173)نقل قول:
فک کن گفته باشه (sm2)نقل قول:
گروه تروریستی داعش و برخی حامیان آن در شبکه اجتماعی توئیتر مدعی شدند حادثه یازده سپتامبر را تکرار خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری آنا و به نقل از اسپوتنیک، گروه تروریستی داعش و حامیان آن به تازگی کمپینی تحت عنوان « آمریکا را به آتش خواهیم کشید» در شبکه اجتماعی توئیتر راه انداخته و از طریق آن اعلام کردهاند حادثه یازده سپتامبر را تکرار خواهند کرد.
مسئول مانیتورینگ اقدامات تروریستی در شبکه توئیتر روز جمعه با اشاره به پستهای منتشرشده در این سایت اظهار داشت:« چنین تهدیداتی را نباید دست کم گرفت».
به گزارش «سایت»، بخش نظارت بر اقدامات تروریستی در شبکه توئیتر، در هفتههای اخیر تقریبا علیه 10 آمریکایی به علت همکاری با گروه تروریستی داعش و ارسال پستهایی در جهت تبلیغات گروههای تروریستی افراطی، اعلام جرم شده است.
به گفته این مقام مسئول در توئیتر، تشکیل این کمپین و پستهای ارسالی آن نشاندهنده مهارت چنین گروههای تروریستی در استفاده از ابزارها و شبکههای اجتماعی و نفوذ آنها در غرب است که باید آن را جدی گرفت.
الکس خر صدا ؟ (sm120)نقل قول: