یه سوئیچر گرفتم اونم اصلی استرانگ خودم دلم نیامد ببرم استفاده کنم اون رفیق دزدم اومد برداشتش به منم نگفت (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوئیچر گرفتم اونم اصلی استرانگ خودم دلم نیامد ببرم استفاده کنم اون رفیق دزدم اومد برداشتش به منم نگفت (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته الان دیگه استرانک اصلش نیست یک زمانی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمتش چنده فرشید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم رسیور ندارم والا . فقط اینو میدونم از همه رسیور ها گرونترن زیر دو میلیون نیست . اینم بگم این رسیور هارد اینترنال دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم رسیور دارم ای کلاس راضی نیستم مال کشوره کره هستش.
(sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته ای کلاس از لحاظ سخت افزاری قوی نیست . منم داشتم اول گول کشور کره خوردم . اصل کره که نبود گوه میخورن خخخخخخخنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاکتوس سرش ای کلاس کنم . زیاد هنگ میکنه بعضی موقع ها فلش مموری نمخونه(sm178)
قیمتش بالاست.نقل قول:
فوقش تا 400 میتونم هزینه کنم.
(sm51)
اره اون رسیور ها که من گفتم گرون هستن همون حدودا 400 تومن. کیفیت تصویر های عالی دارندنقل قول:
اما بعضی ها دنبال رسیور های معمولی با قیمت پایین 150 تا 250 هزار تومن هستند .
مثل استارست - ای کلاس - استار مکس - ایکس کروز - فورست - نکست و....
ای کاش پیدا می شدند (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسیور مدیا استار همچی قطعات چینی اشغال تقلبی الان تو بازار میفروشن.نقل قول:
من که هرچی کلمه استار بهش چسبیده میگم بشاش تووش خخخخخ
(sm2)
(sm117)
الان رسیور فقط ایکس کروزر 1 تومن
(sm55)
ممد حسین خوبی؟
نقل قول:
دیش و رسیور ترکیه بهترین ها را دارند. فقط هم دیش های سفید باکیفیت . اونجا ارزان هم هست
اینجا هم اگر ازاد میشد خوب بود فقط بلدن زورگویی کنند
فدات میلاد جان تو خوب باشی منم خوبم(sm19) . عیدت مبارک (sm176)(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام دوستان
(sm50)
خستم میفهمی خسته (sm50)
شعر و موسیقی یِ قطعه ی طلاق با اجرای گوگوش تا آخر زنده گی . . . (sm50)
قربونت عید شما هم مبارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حمید
بی هراس گزمه های شهر جادو . . . (sm50)
شبا مهتابی می خوونن . . . (sm50)
من کارم غمگینه
چون بارم سنگینه
کمبود گذشته هام
فقط با رپ تامینه(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناب ترین چیزم آخر دلو می زنه
یه چی
با بهترین کسم باز ول باشی کمه . . . (sm50)
پوک تر ، پوچ تر ، تلخ تر . . . (sm50)
دوستان، بالاترین کیفیت فیلم تایتانیک چیه؟ و این که حجمش باید چند باشه؟
بچه ها باید بدونن (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
آخ ،
اگه بارون بزنه ... (sm50)(sm172)