نه کفشاش اونجا فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه کفشاش اونجا فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وثوق کجایی عزیزم (sm120)هر کی شمارشو داره بش اس بده
اهنگ ایده الهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 هزاااااااااار تومن
من دیشب فقط یه موز خوردم حالا 7 تومن بدم برا یه مجلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظور من به عنوان یه شهروند برای غیر ممکن بودن حمایت از صاحب اثر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جمله دردش از درکش بیشتره: احمد جنتی در انتخاباتی که خودش صلاحیت خودشو تایید میکنه نامزد شده تا بر رهبر که اونو به عنوان تایید کننده صلاحیت خودش انتخاب کرده، نظارت کنه!
(sm2)
(sm54)نقل قول:
پیش خودم گفتم با این خرج و مخارج رفته زن گرفته . پس مرفهین بی درده (sm50)
خانواده شهیده بش وام بلاعوض دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]