مال پسرش تصویریه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
مال پسرش تصویریه ..
تهیه کننده ش هم حسین خانیه .. :l
آره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دومیشه...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرجا پیت رفته بودم دلتنگ برگشته بودم ..
آشفته و خسته انگار از جنگ برگشته بودم ..
چقد زیبا میگه این صفا دیوس ..
رضا صادقی هم رف خندوانه ..
(sm50)خسته از روزای غمگین بدون اتفاق
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هعی خدا چی میشد بجای ربیع خواه(sm3) آرام طبع رو میذاشت ترکیب خدایش بدجور به دلم افتاد این ربیع خواه میرینه(sm3)
ولی اگه نرینه نیمه اول یه گل بزنیم نیمه دوم سه یا چهارتا دیگه میزنیم (sm127)(sm331)
گوینده ورزشگاه وقتی اسم فرهاد مجیدی و علی کریمی را آورد استادیوم منفجر شد و هواداران دو تیم شروع به تشویق آنها کردند. * هواداران استقلالی شعار دربی ۶۹ را میخوانند و علیه شیث رضایی شعار میدهند.
* ترانههایی از بابک جهانبخش و محسن چاووشی در ورزشگاه از بلندگوها پخش شد که باعث به وجد آمدن تماشاگران شد.
* ظرفیت جایگاههای هواداران استقلالی با سرعت کمتری نسبت به جایگاه هواداران پرسپولیسی در حال تکمیل شدن است.
*رادیو ورزشگاه مشغول اجرای برنامه برای مردم است.
* پرواز آزمایشی هلی شات برای گرفتن تصاویر هوایی باعث شد که هواداران استقلال نسبت به این مساله واکنش نشان بدهند.
* در بیرون ورزشگاه بلیتهای کاغذی هولوگرامدار در حال فروش است.
* مهدی حبدرویش رکورددار روپایی در جهان نیز مشغول تمرین برای اجرای برنامه است.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از دکلمه های "علی آذر" خوشت اومد دکلمه های "احسان افشاری" هم بگوش... شبیه به همِ سبک و سیاق شعرشون...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرشیو دکلمه ها:
دکلمه جدید:
یه توپ با تردید می چرخه
توو یه زمین سبز اون دورا
یه حسّ خوب مشترک شاید
بین من و زندون و مأمورا
هر شب بدون شام می خوابی
امشب ولی بی شام بیداری
با اسم ایران اونور دنیا
رؤیای سبز تازه ای داری
بابا نشسته اون طرف، ساکت
مامان توو فکر گریه ای تازه
شاید بهار ما بیاد از راه
امشب با یه گل توی دروازه
شب لونه کرده توو دل و چشما
هر جا میری انگار زندونه
شاید یه شوت محکم و جوندار
این شهر غمگینو بخندونه
واسه یه گل از شوق می میریم
شاید تموم شه این زمستونا
شاید برای بردن ایران
مردم بریزن توو خیابونا
بازی تموم میشه ولی مامان
مثل همیشه بالشش خیسه
دیگه کسی نیس توی این خونه
شب ها بلند شه شعر بنویسه
بازی تموم میشه ولی بابا
بیداره تا فردا کنار تخت
رؤیای ما جام جهانی بود
توو یه جهانِ واقعا خوشبخت!
سید مهدی موسوی
میلاد یعنی می بریم؟(sm50)
(sm331)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یس یس(sm19)
Nioosh Band - Nioosic Ep 29 (sm132)
(sm231)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باد پرسپولیس کبیر (sm331)
فوتبال کیری (sm2)
(sm98)طارمی چطور اوت زد چن قدمی دروازه
طارمی الدنگ (sm98)
Rahim Adnani & Majid Derakhshani - Tasnife Zamaneh (sm50)
(sm1)
چه نیمه دوم بیخوده(sm172)
چقد میفتن زمین هر دو تیم(sm50)
طارمی گیج علیپور گمج(sm178)
علیپور رید(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
باور میکنین من بهتر بازی میکنم از اینا ..
Mistress America 2015
(sm120)از فیلمش خوشم اومد با اینکه شخصیت اصلیا دخترن حرفاشون به دلت میشینه دم نویسنده گرم
ریدند تمام..ترسوها(sm27)
طارمی گل خالی رو میزد لا اقل بازی قشنگ میشد (sm120) نیمه دوم کاوه هم گل خالی رو نزد آخه (sm35)
(sm2)پدر گوشیو دراورد لامصب همونو بده ما
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تلگ (sm51)
چی کنم چیکار کنم... (sm172)(sm50)
میلاد لطفا آهنگ مرگ تدریجی یک رویا رو اگه با کیفیت خوب داری بزار (sm10)
Shahram Nazeri - Ghazal Ashegho Kaf Zanan
زاهد کشوری بدم صاحب منبری بدم
کرد قضا دل مرا عاشق و کف زنان تو
صبر پرید از دلم عقل گریخت از سرم
تا به کجا کشد مرا مستی بیامان تو...
(sm50)
(sm2)(sm185)(sm151)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمضون علافی بسه قاطی مرغا بشیم
کارگره شرکته نفتیم چرا ما دوماد نشیم
دخترای بندری ورده زبونن رمضون
عطره کویتی میزنن سیخومونن رمضون
رمضون ورداربیارسیدی اینجا بکنیم
ازدخترای محلمون سیدی تماشا بکنیم