به صدایت از آن ور سال ها . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به صدایت از آن ور سال ها . . . (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
بابا خفه شدم حداقل یکی پنجره چت رومو باز کنه دود بره بیرون (sm2)
(sm59)
بوی عیدی بوی توت بوی کاغذ رنگی (sm50)
عید دیدنی(sm160)
هم خونه ی من ای خدا از من دیگه خسته شده
کتاب عشق ما دیگه خونده شده بسته شده
خونه دیگه جای غمه اون داره از من دور میشه
این خونه ی قشنگ ما داره برامون گور میشه
(sm50)
بعد ما نوبت جفت های دیگه ست
روز مرگ زشت دل های دیگه ست
ای خدا کاری نکن یادش بره
که یه ماهی این پایین منتظره
(sm50)
(sm50)
اينجا شده محل فسق و فجور حيا هم نميكنن سهند بيشتر ارشادشون كن (آيت الله صادق الهدي)(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سيگاري(sm120) ميگما 8 تا پلير اينستا هم سايته گذاشته 10 تومن ندارم وگرنه ميخريدم حالا يا خودت يا محمد حسين خريدين به من بي نوا هم لينكش رو بدين(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری میخواستم به یه دختر ناشنوا بگم ازش خوشم اومده, بردمش یه جا دستشو گرفتم کف دستش یه قلب کشیدم, انقدر قلبه رو زشت کشیدم که سو تفاهم براش پیش اومد فرار کرد.(sm120)
سگی را گفتند چه میکنی؟
گفت خایمالان را...(sm120)
از خری پرسيدن دليل ازدواجت چه بود ؟
گفت : از بالا فشار پدر و مادر
از پايينم فشار اين بي پدر و مادر(sm120)
يه بيت شعر عاشقانه تقديم به شما(sm120)
شاید این قصه مرا بعد تو دیوانه کند
که قرار است کسی موی تورا شانه کند
(sm120)(sm120)(sm120)(sm120)(sm120)
فروشندگان عزیز!
دم عیدی وقتی هموطنی از شما خرید میکنه کارت کشید و موجودی حسابش کافی نبود مخصوصاً زمانی که فروشگاه شلوغ است و بقیه مشتری ها صدای شمارا میشنوند ، نگید (موجودی کافی نیست)...
بگید : کیری پول نداری گوه میخوری میای خرید چاقال! وقت مارو گرفتی کصکشِ کونی اول برو موجودی بگیر بعد بیا اینجا ك.ون بده!
#نشر_دهيد(sm172)(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقد فیلم بسیار زیبای مقوای کصشر خفه گی توسط مسعوت فراستی(sm120)
(sm120)
سلام (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم متاسفانه الان ندارم اما تا چند روز دیگه خودم میخرم، لینک دانلودشم براتون میفرستم (sm127)
والا ما که هر چی پول داریم، فقط صرف اینترنت میشه (sm25)
از اونطرفم نرسیده به یک ماه، تموم میشه (sm81)
ناموسا چه وضع نته هالاك شديم به خدا(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم(sm127)نقل قول:
قربونت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا ازشون حقمون رو بگیره (sm142)نقل قول:
مگه ما چه گناهی کردیم آخه.
ای تو روحت صادق (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينم آخريش(sm120)
لیست میلیاردر های 2018 منتشر شد
گفته میشود اکثر آن ها از فناوران IT هستند
ولی منبع درآمد سه تای آن ها هنوز مشخص نیست
(sm29)
والا خجالتم خوب چیزیهنقل قول:
صب پا رفتم رو یه کرست دیگه قرار نبود تک خوری کنید بعد پوستشم بندازین اینجا (sm2)
(sm50)
لوون هفتوان بازیگر توانای سینما و تئاتر ایران امروز بر اثر سکته قلبی درگذشت.(sm81)
لوون هفتوان در فیلم های زیادی از جمله: دراکولا، یک دزدی عاشقانه، مردی که اسب شد، غیر مجاز، هجوم، کوپال و ... ایفای نقش کرد.(sm74)
(sm50)
مادرم گلی ست
ریشه هایش در خاک
دست هایش دریا
صورت ماهش رو به آسمان...
خدایا؛
چطور یک آدم را حوا می آفرینی
این طور فرشته وار...
این طور دیوانه وار...
خدایا...
اگر دیدمت
از تو می پرسم
چطور اینقدر عشق را
یک جا آفریدی؟!
اگر خدا را دیدم
روی ماهش را می بوسم
می گویم خدا جان
خسته نباشی
که مادرم را آفریدی...(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm127) (sm50)
پنجره ، داستان تنهایی یِ آدمی ست . . . (sm50)
بی هراس گزمه های شهر جادو
شبا مهتابی به خوونن . . . (sm50)
(sm50)