بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) تو سود سایت شریکت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm120) من نون حلال در میارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) تو باید سئو یاد بیگرینقل قول:
(sm2)** کشی هم بهش اضافه کن .تازه میری تو شغل اصلیت
امیر قالب جدیدتون رو زدین؟ تموم شد کار؟
باید به بعضیا گفت:
+ حیف درد زایمان ننت
+ اَلحَمْدُالله کم پیدایی
+ لطفا یه دهن برامون خفه شو
+ شما از عقل فقط دندونشو دارید
+ نسبت به سنت خوب گه میخوری
+ قربونت یه برنامه بزار دیگه نبینمت
+ دم از مردونگی نزن سنگینه سرفت میگیره
+ تو روی پاهات نمیتونی وایستی چه برسه به حرفات
+ خواهش میکنم عزیزم!شما رومخ من جا دارید
+ وقتی یکی رو تیک میزنی رو بقیه ضربدر بزن
+ مثل دسته صندلی سینما میمونه! معلوم نیست مال منه یا یکی دیگه
+ ای کاش شعورتم مثل لیست دوستات هر روز بهش اضافه میشد
+ شاید Faceـشو داشته باشی اما Baseـشو نمیتونی داشته باشی دوست من!
+ عزیزم اونیکه تو سنگشو به سینه میزنی ما عمریه تو حموم به پامون میکشیم
+ دهنتو به اندازه کلماتت باز کن! بیشتر بخوای باز کنی بخیه لازم میشیا!بعضیا باید همون بعضیا بمونن!... واسشون مفید تره... والااااا
از تاپیک شادی.
نقل قول:
ردیف مجموع سود دریافتی در سه ماه ايرانسل همراه اول رایتل تالیا گیفت کارت آنتی ویروس پرداخت قبض طرح ترافیک 1 0 تومان 0.5 % 0.7 % 0.5 % 0.5 % 1.5 % 1 % 20 تومان 30 تومان 2 20,000 تومان 0.7 % 0.5 % 0.5 % 0.5 % 1.8 % 1.2 % 30 تومان 40 تومان 3 50,000 تومان 0.5 % 0.5 % 0.7 % 0.7 % 2.2 % 1.2 % 40 تومان 50 تومان 4 100,000 تومان 1.3 % 1.2 % 1 % 1 % 2.8 % 1.5 % 45 تومان 56 تومان
(sm120)