ارشاد گیر داده اصلاحیه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ارشاد گیر داده اصلاحیه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بزار سر در سایت همین بمونه (sm120):نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن ادم جذب میشه هر دقیقه به سایت سر بزنه وقتی اینو میبینه. (sm19)(sm120)
یکی از همین دافا بنر می سازم (sm2)
بزار من واست طراحی کنمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکاره نیستی خبنقل قول:
درآمدزایی سیاست می خواد تو محیط نت
شاخ ترین قالب دنیا رو هم بذاری برا این سایت سئو نداشته باشه به درد نمی خوره
سئو فقط قالب نیست
ساخت مختوا
تبلیغات داخلی و خارجی ( محیطی )
بک لینک گرفتن از سایتای پر بازدید
یه سایت میشناسم فقط 2 میلیون میگیره یه مطلب بذاره آدرس سایتو بذار پایین سایتش
هلاصه تکلیف خودتو مشخص کن
من صحبت کردم اون سری دیگهنقل قول:
هنوز هیچ اخطاریه ای نیومده بابت رادیو (sm98)
امثال بنیامین و ... هم موقتی آرشیو رو برداشتن ، رادیو گفت میزنیم چند وقت دیگه آرشیو اینارو
بازدید یکی از فاکتورای سئو هستنقل قول:
من امار بازدیدتو دقیق ندارم از یه جای معتبر لینک بده
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین mortez (sm127) رو بزار رو بنر. (sm120)
فعلا جدیدترین و جوونتریین خوشگل هالیوود همینه. (sm120)
(sm120) بزن شارژ شینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]