ای عاشقان ای عاشقان دل را چراغانی کنید (sm137) (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای عاشقان ای عاشقان دل را چراغانی کنید (sm137) (sm2)
(sm59)شهر را انگور مهمانی کنن اگه راس میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش یه عیدی بود که دخترهای شهر به پسرها عیدی میدادن چقد خوب میشد(sm74)
مثلا ممه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ممه (sm74) زیر ناف
از ممه خوری شرو میشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)exactlyنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به ممه راضی هستم الان (sm74)نقل قول:
(sm74)بله در درجات بالای عرفاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
مسلمانان عزیز ماه رمضون تموم شد ، منبعد گناه کردن مشکلی نداره ، حمله (sm70)
(sm70)امیر هم دلش میخواد پایه است اگه مکان جور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منحرفا (sm120)
غصه نخور که دیده ام
صورت خسته ی تو را
باز کند بوسه ی من
طالع بسته ی تورا
فکر نکن به تلخی ِ
خاطره ی شکستنت
بند کنم در بغلم
قلب شکسته ی تورا
(sm50)
ای انسان خرفت ، تو را آفریدن بهر چیز دیگری
غرف شدی در ممه اش الحق که خیلی خری
(sm25)
آنان که منع ما ز ممه با ریا کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شب کیون جنیفر دیده خطا کنند (sm25)
خرم رو سر بریدم گوش تا گوش و نشستم روش
با پوستش تنبک و دف ساختم، خر خوبه یا اینا؟
با چشماش ساختم دوربین، شدم عکّاس باشی خان
زدم به دشت و عکس انداختم از بچه آهوها
با دُمّش ساختم شلّاق تا جلّاد شم، شاید
زمستونو بترسونم، بسوزه دومن ابرا
که شاید آسمون قصّه مون از غصّه خالی شه
بهار حالی به حالی شه ، دوباره آب شن برفا
بهار اومد ولی با جیب خالی و پز عالی
کلاغو رنگ کرده می ده جای هدهد و مینا ...
(sm50)
تو اول نیک باید به دست آری حکم آسمانی رانقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که بعد شعر گویی و بکوبی این جهانه فانی را
شعر نگو بچه هنوز زوده واست ، گندت بزنن با این قافیه گذاشتن.
همه عالم و آدم میدونن من با الکسی قرار داد 6 ساله دارم . غیر از اون به هیچکس نظر نمیندازم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف دیگه آخره گشادی بود ، قافیه هارو نگا...
(sm25)وای به روزی که بگندد شیخ
زیادم مهم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه تیکه شه فقط
من آن شیخم که هر شب توبه از می کردم اما صبح بشکستمنقل قول:
(sm132)خب بحثای داغی بوده صفحات قبل
داشتین میگفتین (sm128)
من یه دیوونم وقتشه عاقل شم (sm2)
خاک بر سرت جقی همش دستت تو شورتته بدبخت الان وقت زن گرفتنت شد آدم شونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بهمراهی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با آهنگسازی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و تنظیم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آماده پخش شده هم اکنون میتوانید برای اولین بار تنها از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کنید، بشنوید و با دیگر دوستانتون در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به اشتراک بگذارید.
Download Link:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
کسی نیست یه عید بهمون تبریک بگه چه برسه به دوست دختر (sm74)
(sm70)وقتی من رفتم ممر 50 هزار پست داشت
300 روز نبودم
اگه ممر روزی 20 تا پست هم داده باشه میشه 6000
پس الان باید 56000 پست داشته باشه نه 87 هزار (sm70)
(sm70)از امکاناتت درست استفاده نمیکنینقل قول:
چه امکاناتی ؟نقل قول:
(sm51)جوون هستی بی پول هم که نیستینقل قول:
میتونی خوش بگذرونی بی شک
استغفراللهنقل قول:
ما اهک این کارا نیستیم
تسبی من کو (sm2)
(sm2)حداقل اینقد امشب داستان گفتیم یه حموم برونقل قول:
عجب صدایی داره این محمد رضا هدایتی
تو این ماه 2تا آهنگ داد دوتاش عالی بودن(sm118)
خخخ تف (sm30)نقل قول:
تو این سایت درباره همه چی بحث میشه الا موسیقی (sm25)
یه نفر یه تاپیک درست حسابی بزنه (sm50)
تاپیک های دانلود که خیلی خوبن (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط --MOHAMMAD-- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک بحث درباره موسیقی میخوای؟
بگیر فطره ام اما مخور برادر جان
که من در این رمضان
قوت ِ غالبم غم بود ...
(sm50)
سطح اتکایی که موضوع غیر از موزیک ایجاد میکنه باعث جهش کاربران میشه و نتیجش همینی میشه که می بینید (sm2)
به یاد سینا (sm111)
چون دوست اکبر است شکایت کجا بریم (sm50)