(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره ها رو از شب نترسون(sm50)
چطوری هادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک بارانه ساحل ها ندیدن 100(sm81)
(sm1)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm222)(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنده های منو دزدید
مرا طاقت من نیست
100[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسیس گوشتی خالص نمیخوای یاران کونی (sm2)
غرق نشی
(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)
(sm51)عزیزم
(sm22)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm183) (sm226)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری *** گلابی (sm30) (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm92)نقل قول:
(sm90)(sm167)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) میدونستی این دکتر چش قشنگه یوزرم داره ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm167)
(sm167) (sm2)
نه والا ... (sm30)(sm30)نقل قول:
(sm155)
(sm2)ولی من یادم میاد یه معلم کلاس سوم دبستان نظر داشتم (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت دستمو میگرفت این لاکردار بیدار میشد سرش میزد بیرون دست میکردم تو جیب سرشو خم میکردم تابلو نشه (sm30)(sm2)(sm128)(sm30)
خیلی خوش استیل و جذاب بود (sm2)(sm51)
نقل قول:
نوشِ تو و اون نره خرِ توی خونه اش ! (sm51)(sm2)
من برم حمام (sm128)نقل قول:
(sm2)تو حالا اینکارو کردی ؟ تو خیابانم شده راست کنم با دست گرفتمش وگرنه میپرید تو بغل دختره (sm2) (sm51)نقل قول:
غلاف هم نشه مشکلی نیست دست کن تو تو جیب شلوارت سرشو بگیر خم کن رو به بالا یا پایین (sm2) و سعی کن همیشه از سلوار پارچه ای استفاده نکنی وگرنه تابلو میشی بدجور (sm2)نقل قول:
من دیگه انقد سرشو بردم بالا خودش دیگه اتوماتیک میره رو به بالا (sm2)
(sm2)
(sm81)
الان که فک میکنم رو به پایین نمیشه رو به بالا مماس با شکم (sm2)نقل قول:
عوضش یه چیزی دادم بش هر شب میخوره قوت میگیره کلی هم براش مفیده (sm2)نقل قول:
کنت آبی میکشیدم تا چندروز پیش خیلی برام سبک شده بودنقل قول:
الان روزی یه بسته وینستون عقابی میکشم
وینستون عقاب خرم نمیتونه بکشه تو چطور میکشی (sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته ولی ممکنهنقل قول:
میخوای بکشی بکش من از اونایی نیستم که میگن سیکار بد و فلان .. نه برعکس گاهی وقتا نیازه اعصاب رو اروم میکنه . واسه تمرکز حواس خوبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو دیگه خیلی زیاده روی میکنی روزی یه بسته خیلی زیاده .... کبد و ... داغون میکنی الان متوجه نمیشی سن که بره بالا خودشو نشون میده . خدایی نکرده سر طان
حداقل کمش کن سه روز ی یه بسته
من اونقدر غریبم که گفتن نداره - اینم بعضی روزا میشه روزی دو بستهنقل قول:
یادم میاد چند سال پیش مشروب خوردم ودکا بود فک کنم یه دونه بود دوتایی خوردیم تموم شد یه خورده احساس میکردم منو گرفتهنقل قول:
بعد دوتا سیگار عقاب قرمز این دیوث رفیقم قبلا زده بود تو مشروبه آقا کشیدم اصن بدجوری حالم گرفت انگار 3 بطر خوردی حالت تهوع هم بم داست داد نزدیک بود بمیرم اصن خیلی سنگین بود