فکر کنم کنسرت لاس وگاس که با شبکه تپش امسال داشت باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم کنسرت لاس وگاس که با شبکه تپش امسال داشت باشه
هممممممم حالا آقا احسان هم بیاد میپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم
نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویدیو مال زمانیه که اینستا ویدیوهاش 15 ثانیه ای بود
خیلی خوشگل تحریر میده اینجا
نمیدونم والا .. یکی دو هفته راحت بودیما اینم یه جورشه دیگه که البته بدم نیست فقط عطش هوادار بیشتر میشه (sm120) خدا کنه لفتش ندن و همین پاییز آلبوم بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت کم نگاه میکنمنقل قول:
پشت صحنه موزیک ویدئو حس خوبیه از شادمهر عقیلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]http://s7.picofile.com/file/8265900718/Backstage_Hesse_Khoobi_Www_Shadmehr_Classic_Rozblo g_Com_.mp4.html
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
🔷سلام و وقت بخیر🔷
خدمت تمامی دوستان و همراهان همیشگی ما در شادمهرنیوز
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
دوستان گلم چند روزه خیلی از شما در مورد تک ترک وارث و همچنین تاریخ پخش آلبوم شادمهر عزیز سوال میکنید از ما و لازم دونستیم در همون حدی که لازم باشه اطلاع رسانی کنیم.
دوستای عزیزم آهنگ و ویدیوی وارث کاملا تمام شده و انشاا... اگه مشکلی پیش نیاد صددرصد تا قبل از ماه محرم پخش ميشه.دوستان حتما در جریان باشید که تنظیم وارث با شادمهر عزیز نیست .
در مورد آلبوم هم دوستان سوال داشتن که من خودم انشاا...بر آورد میکنم که تا آخر امسال یعنی شاید کریسمس پخش بشه اما خب شادمهر رو نميشه حدس زد و هرلحظه احتمال داره تغییر تاریخ پخش آلبوم رقم بخوره. تک ترکی با نام غرور در آلبوم هستش که نميتونم بیشتر در موردش توضیح بدم .
خیلی خوشحالم که اینجا هستید و اطلاعاتمون رو باهاتون شیر میکنیم .
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
✅تیم شادمهرنیوز
🆔 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]news
تنظیم با شادمهر نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا این شادمهر نیوز معتبر هست؟؟ منبعش کیه؟