اوکیش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوکیش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خوبه میتونیم معنی اهنگا رو ازت بپرسیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)لطف دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من میترسم بهت نزدیک شم معتاد شم
من نبودم ؟ (sm132) (sm2) جان خودم یادم نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایورت کن آقا دایورتتتتتتتتت (sm2)
اسی تمام پست های باران رو میبینه (sm2)
(sm2)تابحال ندیده بدم کسی بگه خودشو دایورت کنیم
(sm2)اسی پیرمرد بزرگوار مجمع
(sm39)هادی تلگ ج بده
درخدمتتون هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا با داداش تو فکر ایجاد یه تاپیک موزیک ویدئوهای کردی هستیم ولی موزیک ویدئو ها تبلیغات داره متاسفانه (sm169)
(sm120)داداش کیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده های زن کرد لیست کن برام ریز تا درشت سرچ کنم تو یوتوب (sm120)
(sm77) مگه تو نمیبینی ؟ (sm70)نقل قول:
دو تا تاپیک بیشتر داریم ؟ (sm120) مثه تو خوبه که همش آهنگ من شووهرمو میخوام وای وای شووهرمو میخوام گوش کنم ؟ (sm2)(sm2)
(sm2) دایورت کنین بابا جان دایورتتتتتتتتتتتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا کلمه دایورت رو میبینم خندم میگیره (sm2)