هیچوقت نخواستم ببینیم تو لحظه ی ناراحتی (sm50)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچوقت نخواستم ببینیم تو لحظه ی ناراحتی (sm50)(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا... (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اینو کیا خوندن؟!
پیشنهاد میدم اینو حتما دانلود کنید قشنگه .. (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان جشن گریه شو
راهم بده به آسمون
بی من نرو
با من بمون
بی من نرو
(sm81)
(sm173)فردا ببرم برای نصب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روحت، هر روز یه چی جدید میخری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی هس این؟! کِیس ـه؟! (sm120)
(sm120)دیپ کول
لینک بده ارزیابیش کنیم (sm120)
کیس جدید گرفتی .. (sm50)
(sm194)
(sm2) 7 میلیونشم هست (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
14 هسته داره .. CPU که نیست خداست (sm50)
چه تر و تمیره (sm50) مبارک ـه، فنش برات بچرخه! (sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کیس خوبیه ولی خوشم از پنل جلوش نمیاد وگرنه توش عالیه .. (sm50)نقل قول:
خودت بلدی نصب کنی ؟ شیار داره باید سیمارو از پشت رد کنی بیاری بزنی به مادربرد (sm120)
(sm120)نه اسمبل هیچی بارم نیس
اگه تو یه شهر بودیم میومدم برات نصب میکردم خودت کف کنی .. (sm2)نقل قول:
ببر بده یه جای خوب نرینن تو قطعات ناشی بازی دربیارن خط و خش بندازن روش ..
(sm30)
(sm2)همی الان اومد برام ..
(sm2)
تو دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وا یه هو صدای تیر اومد اینجا پشت هم .. (sm74)
طرح صبحانت صبانت خیلی عالیه ..
به درد نمیخوره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بیرون بودم بنرشو دیدم ..
صد و نم چن گیگ 4 تا 10 رایگان 63 تومن 12 مگ ..
7700 (sm132)
تو الان دیدی ؟! خسته نباشی من 2 ماه پیش دیدم .. گرفته بودن بچه ها به درد نمیخورهنقل قول:
گدا بازی در میارن شیر فلکه رو میبندن
شادمهر بیا پلی ..
نمیدونم سرعتشو خبر ندارم البته زده بود حداقل 128 کیلوبایت فهمیدم یه شیزی هه ..
(sm155) بیا بیا ..
اجرای جدید دمی دوس داشتنیه
- (sm127)
عجب ران پرگوشتی تو (sm19)
اهنگ Body say هم قشنگه خداییش (sm51)
ران ؟ رون ؟ اسپنک ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساتید من اگه بخوام فایل psd اینجور پکیج سی دی ها رو پیدا کنم باید چی سرچ کنم ؟
سلار عقیلی - بناننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفرستم برات(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث 320 بفرست منم دان کنم خو ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی هم منظورش 320 بود
ازیگر زن تلویزیون در بازداشتگاه: غزل حشمت بازیگر کشورمان در پی حادثه رانندگی در اتوبان حکیم به دو مرد افغان زده و یکی از آنها جا در جا فوت کرده است.
وی در حال حاضر در بازداشتگاه است