همچنان آلبوم شهر از ناطق در حال پلی است (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنان آلبوم شهر از ناطق در حال پلی است (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) چه کیفیتی دمت گرم .. ببینم چند دقیقه ست (sm79) (sm93)
این اصن کیفیت بالاشو ندیدم (sm81)(sm50)
صدر در صد اینم 15 دقیقه سانسور داره معلومه (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره احتمالاً دیوثا اینم سانسور کردن . . . ولی اون پست برنامه ی تونل زمان
رو یادته !؟ . . . (sm50)
سینما با تونل زمان - ممل آمریکایی - فردا (جمعه) ساعت ۱۶ از من و تو
این نسخه فیلم شامل ۵ دقیقه گمشده ی آغاز فیلم هم هست.
کارگردان: شاپور قریب
بهروز وثوقی، گوگوش، نادره و اصغر سمسار زاده
امشب درست کن آپ کن 4 تایی بعد بخواب (sm50)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول باید فیلم بی قرار رو برای سهی آپ کنم . . . توی کف پورانه . . . (sm2)
صابرجان ( فیلم : بیقرار - دشنه ) هنوز نذاشتی منتظرتیم(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند اینو ببینه میگه اول مملو بزن ..نقل قول:
تو اول مملو بزار .. پوران چیه (sm2)
(sm124)
کیفیت بینظیره (sm50)نقل قول:
(sm50)One of These Nightsنقل قول:
چقد انتخاب سخت شد (sm74)
صابر،هادی بزرگ ماست. اول مملو بزن آپ (sm50)
ولی هادی ممل حجمش زیاده بذار اول بیقرارو آپلود کنه
اون با آگهیه ممل امریکایی اونا حذف بشه میشه 4 گیگ
بی قرار مگه چقدره
باز تایمش زیاد می شه
بیقرار فوقش 5 گیگو نیم بشه
بیشتره بابا 4 گیگ چیه...نقل قول:
البته این 5 گیگ که گفتم از رو نسخه ی ظبط شده حساب کردم،نسخه ی اصلی واسه آپ کمتر میشه حتما
اوّل بی قرار . . . (sm51)
این هادی یِ چووون گلابی می خواد خودش رو ، روی گوگوش خالی کنه . . .
یکی نیست بگه : گوگوش صاحاب داره دیوث ، یعنی صابر . . . (sm59)
(sm2)
(sm19)
دیوث تو هم مهستی رو بردی هم گوگوش (sm3)
کونی گوگوش رو برا من بزار دیه (sm81)(sm2)
نقل قول:
دوستت عاشق زنت باشد . . . (sm81)
(sm2)
کسی حرف منو انگار نمی فهمه
مرده زنده ، خواب و بیدار ، نمی فهمه
کسی تنهایی رو از من نمی دزده
درد ما رو در و دیوار نمی فهمه
واسه ی تنهایی خودم دلم می سوزه (sm74)
قلب امروزی من خالی تر از دیروزه (sm74)
(sm50)
ولی کار نه کردم . . . قشنگ یه آدم عقده ای شدم . . .(sm172)
(sm81)
منم سوسنو بهت میدم عوض گوگوش (sm30)نقل قول:
فقط با شهره + سوزان روشن ، طاق می زنم گوگوش رو . . . (sm2)
تو میخوای سلیقتو بشنوی یا حقیقتو (sm50)
نقل قول:
(sm19)
سوزان که به عنوان اشانتیوم بهت میدم رایگان (sm2)(sm51)نقل قول:
دو زن داشتن سنّت علی ست . . . (sm59)
(sm2)(sm59) (sm2)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
آقا . . . حلّه . . . سووئیچ وایف کردیم . . . (sm176) (sm93) (sm176)
يعني تا اين حجم از فسق و فجور اينجاست؟(sm91) ديوثا تك خوري نكنيد شيخ الحاجي مقدم تره(sm221)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد بگو نميدوني ضربدري يعني چي(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی میره راه دور که نره زیر بار زور . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر چی بلدم ، از تو یاد گرفتم . . . (sm2)(sm19) (sm2)